|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απαντησεις στις απορίες σου: 1)Το φως του ενυδρείου, καλό είναι να το ανοίγεις το πρωι (πχ στις 8 το πρωι) και να το κλεινεις μετα απο 8 ωρες! Επίης καλό είναι να ταϊζεις εκείνες τις ώρες (πχ. το πρωί). Βασικά...καλα ειναι να εχεις μι συγκεκριμενη ωρα ταίσματος... 2) Τωρα...οσον αφορα την τροφη...δεν εχω ιδεα.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Στους 23-24 βαθμούς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λεω το εξης, αν ανοιγεις το φως πχ 6-12μμ, να ταιζεις στις 6 και στις 10. (και οσες φορες ενδιαμεσα χρειαζεται αναλογα το ειδος και την ηλικια των ψαριων - παντα υπο την προυποθεση οτι η φιλτρανση και οι αλλαγες νερου επαρκουν, αλλιως φτιαχνουμε τη φιλτρανση και τις ρουτινες μας και οχι διακοπτουμε το ταισμα). Αν δεν εισαι στο σπιτι οταν ανοιγουν τα φωτα, υπαρχουν και οι ταιστρες. Αν και γενικα ειμαι της αποψης να ταιζονται απο εμας τα ψαρια και οχι απο ταιστρες αν ειναι δυνατον (αλλιως παει χαμενο το θεαμα). Οι ταιστρες ειναι για ωρα αναγκης (και αφου εχουν δοκιμαστει αρκετες μερες στο ενυδρειο υπο την παρουσια μας, πριν την αφησουμε και φυγουμε). Ξερεις σε τι θερμοκρασεις ζουν τα ψαρια αυτα? (τα ορια θερμοκρασιας μεσα στα οποια διαβιωνουν δλδ)
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει σημασια αν λιοεις κι αν οχι! Τα φωτα καλο ειναι να ανοιγουν το πρωι για να "συνχρονιζεσαι" κι ολας!...Βεβαια...και το βραδυ να τα ανοιξεις δεν υπαρχει καποιο προβλημα αλλα... ετσι να λεμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15-25C
Οπωσδηποτε θα χρειαστεις ψυξη ![]() Και πολυ αναπληρωση εξατμισης. Με τι νερο θα αναπληρωνεις την εξατμιση?
|
||||
|
||||
![]()
Ήδη η θερμοκρασία στο νερό κοντεύει τους 25 ενώ στον χώρο έχω 23...! Μάλλον ευθύνονται οι λάμπες γι'αυτό το φαινόμενο...
Αυτές τις μέρες ψάχνω το φόρουμ για λύσεις ψύξης......κι αναρωτιέμαι τι να βάλω και πως να το προσαρμόσω πάνω στο καπάκι του ενυδρείου. ![]() Για την αναπλήρωση και τις αλλαγές έχω ένα 40λιτρο βαρέλι στο οποίο θα μαγειρεύω τύρφη. Μου λείπουν το φίλτρο τα καλτσάκια και η τύρφη.. Το θέμα είναι πως είμαι κάπως στενά οικονομικά αυτές τις μέρες και θέλω να δώσω προτεραιότητα στην ψύξη πριν πλακώσουν οι ζέστες και μετά στο ph... |
|
||||
|
||||
![]()
Τρυπανι, ποτηροτρυπανο και τρύπημα καπακιου στην ιδια διαμετρο διαμετρο για τα ανεμιστηρακια.
Βιδες ανοξειδωτες ή πλαστικες. Μπορεις να βαλεις και φιλτρο σκονης απο πανω να φαινονται ομορφα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί Διατροφής | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 35 | 26-06-15 23:01 |
Νεροχελώνα - Πρόγραμμα διατροφής | Ορέστης | ¶λλα ζώα | 5 | 04-02-12 21:47 |
Πρόβλημα διατροφής Black Moore | dmantz76 | Χρυσόψαρα | 2 | 04-10-11 16:15 |
είμαστε ότι τρώμε..!!..(?), περι διατροφής ο λόγος... | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-10-08 12:10 |
Προτάσεις διατροφής. | chriskousis | Malawi | 9 | 21-11-07 18:14 |