|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κατι σαν την τυρφη.
Και εχουν και αλλες ιδιοτητες, αντιβακτηριακες, αφροδισιακες κλπ Αν δεν μπορεις να βρεις φυλλα, μπορεις να παραγγειλεις απο ebay φυλλα catappa ή μπανανα. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...All-Categories ή να παρεις σκευασμα Atison’s Betta SPA http://www.oceannutrition.com/?post=atisons-betta-spa
|
||||
|
||||
![]()
catappa εχω παραγγείλει, όπως προανεφερα σε προηγούμενο μην.απλά θέλουν καμιά βδομάδα τουλάχιστον για να έρθουν στα χέρια μου. Αυριο το πρωί θα πάω να μαζέψω πλατανόφυλλα αλλα πώς θα σιγουρευτώ οτι είναι καθαρά?? Άν τα βράσω θα χάσουν τις ουσίες που θέλουμε έτσι δν είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστo αφου ερχονται τα catappa.
Σιγουρος δεν μπορεις να εισαι ποτε. Μαζευεις φυλλα απο περιοχες που εισαι σιγουρος οτι δεν γινονται ψεκασμοι κλπ Αυτο το καταλαβαινεις και οταν δεν υπαρχουν κοντα αγροτικες περιοχες.
|
||||
|
||||
![]()
Και ποιοσ μου λεει οτι θα αντεξει νυστικος μεχρι τοτε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι σχεση εχει αυτο????
![]() ![]() Δεν τα δινεις για φαι τα φυλλα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απλα όλο αυτο το διάστημα δν τρωει με τπτ....
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φυλλα θα βοηθησουν να πεσει το ph και εκρινουν καποιες ευεργετικες ουσιες αλλα δεν τρωγονται.
Πρεπει να τον ταιζεις κανονικα. Επειδη οι μονομαχοι ειναι καπως ιδιοτροποι με το φαγητο τους, δοκιμασες να τον ταισεις με καποια διαφορετικη τροφη απο αυτη που του δινεις? Επισεις τι τροφη χρησιμοποιεις? Οι τροφες που ριχνεις μενουν και σαπιζουν μεσα στο ενυδρειο? αν ναι ειναι φυτεμενο? Επισεις εισαι σιγουρος οτι δεν τρωει τη τροφη του αργοτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δν τρώει τώρα τελευταια που δν είναι καλα.Προς θεού,μην νομίζεις ότι περιμένω να φάει τα catappa!!!!!
![]() Στην αρχή του έδινα φυλλαρακια αλλα μετα την 2η 3η μέρα δν του άρεσαν και τα έφτυνε και μετα που του πήρα αυτήν δν είχε κανενα πρόβλημα!!! Την τροφή την αφίνω κανα τέταρτο και μετά που βλέπω ότι δν την τρώει την πετάω. Όχι, δυστηχώς δν είναι φυτεμένο, έχω σταυρώσει 2 pet shopαδες να φέρουν 2-3 απλά φυτά και με γράφουν κανονικά. Ένας μόνο που έχει είναι τίγκα στο σαλιγκάρι και φυσικά δν πέρνω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|