|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την πράσινη πέτρα που βλέπω δεν θα έχεις πρόβλημα.
(και ο χαλκός οξειδώνεται/σκουριάζει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο αυτοφυής χαλκός αλλά και γενικά τα χαλκούχα ορυκτά δεν είναι πράσινα, έχουν το γνωστό χάλκινο χρώμα καθώς και τη χαρακτηριστική μεταλλική λάμψη. Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο πέτρωμα παρουσιάζει τέτοια χαρακτηριστικά. Ειδικά τα πράσινα βότσαλα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με χαλκό. Πιθανότατα είναι πυριτικά πετρώματα πλούσια σε χαλαζία, ορυκτό που εμφανίζει ποικίλα χρώματα, ακόμα και πράσινο. Βέβαια, πρέπει να τονίσω ότι, Πετρολογία και Ορυκτολογία, από φωτογραφίες δε γίνεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ για τις απαντήσεις η αλήθεια είναι ότι καθησυχαστικά λίγο τώρα.. γιατί δεν έχω αλλα χρήματα να αγοράσω άλλες αν χρειαστεί ούτε την υπομονή να αρχίσω να ψάχνω πέτρες από την αρχή..
γνωρίζετε πως λέγεται αυτή η πετρα? μην μου πείτε πράσινη plz xD θα συμφωνήσω πως Πετρολογία και Ορυκτολογία, από φωτογραφίες με λεπτομέρειες δε γίνεται αλλα μια προσπάθεια για γενικές πληροφορίες αξίζει να την κάνουμε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες δεν τις γνώριζα ![]() ------------------------- Παράθεση:
ο χαλαζίας προσφέρει κάτι στο νερό μας? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orbion : 21-05-12 στις 15:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφεδάκι στην Πάτρα.....γρήγοραααα | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 15 | 18-11-09 15:50 |
Συνάντηση στην Πάτρα. | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 21-02-09 18:31 |
Συνάντηση στην Πάτρα | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 12-12-07 00:14 |
Φυτά στην Πάτρα | gewre | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-01-07 23:52 |