|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το εχω στησει με ηφεστιακο χαλικακι το οπιο θα το βγαλω γτ ειναι δισκολο στο καθαρισμα σκουπα κτλ εχω καποια διακοσμιτηκα (καραβι φυτα ψεφτηκα )ειδα φοτο απο νταμαρια οπος τα λετε κ λεω να κανω κατι τετοιο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα θα κανεις και θα το βγαλεις,αυτα τα ψαρια θελουν αμμο για να καθαριζουν τα βραγχια τους.Τωρα το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο?Τι ΡΗ εχει?Μην κανεις τιποτα απο μονος σου ακομα.Πες μας και τις μετρησης που εχεις. Βγαλε ολη την πλαστικουρα,για να γινεις σωστος μαου μαου ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
εχω γεμισει νερο εδω κ 1 μηνα εχω ριξει αντιχλωριο 2 θερμοστατες 300κ200βατ αντιστιχα 1αντλια μεγαλη εξωτερικη εχω κ δευτερη να βαλω αντλια οξυγονου με πετρα για φισαλιδες 2θερμομετρα .οχι δεν ειναι στριμογμενο.παρατιρισα εχτες τις σολινες του φιλτρου κ ειναι γεματες με κατι κοματακια μαυρα κολιμενα πανω τους σε ολο το μηκος τους να υποθεσω αλγη ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο πλεκο ειναι μεσα τωρα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν ειναι στρωμενο το φιλτρο κυκλοφορει 1300 λιτρα εκτος απο αντιχλοριο δεν εχω βαλει κατι αλλο μεσα ,απο τεστ εχω για ΝΗ3 κ ΝΗ4 μονο τι αλλο χρειαζομαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο σου ειναι μικρο γιαυτα τα ψαρια που θελουν μεγαλη κυκλοφορια νερου,Να παρεις βακτηρια και να βαλεις οσα σου λεει ο κατασκευαστης.Απο τεστ θελεις ΝΟ 2 για νιτρωδη ΝΟ 3 για νιτρικα Και για ΡΗ,αυτα εναι επειγον ,πρωτα κανε τα τεστακια και πεστα μας για να προχωρισουμε.
Τον πλεκο τον εχεις μεσα? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα.τον εχω σε αλλο ενυδριο 110λιτρα μαζι με 8 ροδοστομους αυτο παει καλα δεν με απασχολει.το μεγαλο θελω να φτειαξουμε ,θα το αδειασω κ θα το ξεκινησω απο την αρχη με αμμο κ πετρες μονο ισως κ φυτα με τιν βοηθεια σας φυσικα θα ανεβασω κ φοτο .απο στρωσημο προτινετε αμμωνια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 110 Λιτρα!Βοηθεια! | Sakias24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 22-01-12 16:55 |
βοηθεια με ιχθυοσυνθεση σε 160 λιτρα | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 04-07-11 01:18 |
120 λιτρα με κιχλιδες | nikos27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 19-05-11 14:54 |
140 λιτρα-αφρικανικες κιχλιδες | trelele | Malawi | 26 | 23-01-09 14:27 |
κιχλιδες ταγκανίκα για 100 λιτρα ? | deMetrIs | Tanganyika | 22 | 25-09-06 09:19 |