|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και τα δυο ενυδρεια ειναι τα ιδια, με διαστασεις στο περιπου 1,80*1,10*0,70.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το πρωτο ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα (συμφωνα με το σχετικο που βλεπουμε)
|
|||
|
|||
![]()
αυτο το ειδος παγκασιους γινεται 1,30 και με δεδομενο οτι ειναι σε πληρη αναπτυξη θεωρουμε οτι ειναι 1,30.
φαντασου οτι κανεις τραμπα τα δυο ψαρια στα δυο ενυδρεια, θα δεις οτι θα ειναι παλι το ιδιο, το ιδιο θα φαινεται ο παγκασιους στο πρωτο ενυδρειο και το ιδιο θα φαινεται και το αλλο ψαρακι στο αλλο ενυδρειο. δεν ξερω που εχω βαλει το κλιμακομετρο για να το βαλω πανω στην οθονη και τοτε θα μπορω να απαντησω με ακριβεια. ![]() πολιτικοι μηχανικοι και οσοι εχετε σχεση με σχεδιο τι καθεστε? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τον pangasious τον υπολογισα στο 1 μετρο, (αυτο το προφιλ βρηκα), το μικρο ομως που φτανει μεχρι 7 ποντους, Χ 10 = 70 ποντους βαλε και 10 ποντους "αερα", ο pangasious δεν θα χωρουσε σε 80 ποντους μηκος. Επομενως δεν μπορει να ειναι ιδια.
|
|||
|
|||
![]()
με αυτη τη λογικη εχεις δικιο.
εγω επιμενω οτι ειναι και τα δυο ιδια. αντε δελτα ας το παρει το ποταμι. |
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο μου θυμιζει το ερωτημα, ποιο ειναι βαρυτερο 1 κιλο σιδερο η 1 κιλο βαμβακι;
![]() Ο delta66 ομως βαζει και το σχετικο του πραγματος, που υπεισερχονται και αλλες παραμετροι, περαν των ακριβων διαστασεων που βλεπουμε. Συμφωνα με τα δεδομενα που δινονται, δεν μπορει να ειναι ιδια. Εκτος αν εννοει με το ματι, οποτε ειναι τι βλεπει ο καθενας χωρις να υπολογισουμε τις διαστασεις των ψαριων. Ομως για καποιον λογο το λεει σαφως και τι ψαρια ειναι και τι διαστασεις εχουν, για να υπολογιστουν και αυτα στο αποτελεσμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 24-07-09 17:55 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |