|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω..ποια ειναι τα κυρια συμπτωματα bloat?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι σταματάει να τρώει (το πρώτο ανησυχητικό σημάδι, εκτός κι αν είναι θηλυκό "μπουκωμένο").
Μαζεμένα πτερύγια, ασταθή κολύμβηση. Κάθεται νωθρό στον βυθό. Δεν "κοπαδιάζει" με τα υπόλοιπα ψάρια. Λευκά ινώδη περιττώματα κρέμονται απο τον πρωκτό. Τελευταίο στάδιο είναι η πρησμένη κοιλιά. |
|
|||
|
|||
![]()
εχθές αν και πολλοί θα μου πουν ότι έκανα λάθος που μπορεί και να είναι έτσι, πρόσθεσα 10 tropheus bemba μικρά. ξέρω ότι δεν είναι το σωστό να βάλω 2 είδη τροφεους στο ενυδρείο μου και ότι έπρεπε να αφήσω λίγο καιρό από την θεραπεία, αλλά κατά πρώτον επειδή θεώρησα ότι όσο πιο γρήγορα αυξήσω τα ψάρια θα μειωθεί η επιθετικότητα και λογικά και το στρεσάρισμα, έβαλα τα bemba γιατί δεν έβρισκα chaitika, γιατί διάβασα ότι δεν υβριδίζουν μεταξύ τους, και επειδή μου τα παραχωρήσαν σε συμβολικό ποσό και αυτήν την στιγμή δεν περισσεύουν. μέχρι στιγμής τα chaitika χαμπάρι δεν παίρνουν για τους συγκάτοικους τους και πάνε όλα καλά. ο χρόνος θα δείξει την έκβαση της κίνησής μου και το τίμημα του ρίσκου μου και θέλω να ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα.
Δεκτά και χρήσιμα και τα θετικά σχόλια και τα αρνητικά |
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου να συνεχίσεις να ταΐζεις τροφή με Flagyl και τις επόμενες 4-5 μέρες,
παρακολούθησε αν τρώνε όλα και καλή τύχη! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- σας παραθέτω ένα βίντεο με τον τρίτο της παρέας τον Λάζαρο και ακουω συμπεράσματα http://www.youtube.com/watch?v=-rtGn...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη n_vergopoulos : 06-05-12 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Λάζαρος φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει αναρρώσει.
Έχεις καραντίνα? Αν όχι συνεχίζεις όπως είπαμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Λάζαρος ή λαζαρίνα είναι?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μάλλον Bloat | komori | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 08-05-12 12:05 |
Πάλι ... | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 50 | 11-02-10 15:56 |
Malawi bloat | george1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 05-10-09 15:36 |
OSCARΙΝΑ: MALAWI BLOAT Η ΕΓΓΥΗΜΟΣΥΝΗ | WILD_RIDER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 29-11-07 07:59 |
Ασχημα Συμπτωματα Melanochromis johanni - Bloat? | Discos | Malawi | 3 | 13-05-03 19:52 |