|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ειναι καλυτερα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
λιγο ακομα....
|
|
|||
|
|||
![]()
και ακομα λιγο απο την δουλεια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
παμε να ψιφησουμε και γιρναω για της υπολοιπες!
|
|
|||
|
|||
![]()
αφου ψηφησαμε το πιος θα μας φαει τα λιγοτερα.. συνεχηζουμε την ενημερωση
|
|
|||
|
|||
![]()
απο οτι βλεπετε ο κλασικος ελληνας χαρης εφαγε ολο το παλουκι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, καλη συνεχεια. Ολα να πανε καλα ευχομαι...
|
|
||||
|
||||
![]()
ο genecr ή ο dra13 δεν εχει προβλημα;
|
|||
|
|||
![]()
θα ηταν ποιο συνετο να υπηρχαν κοντρες γιατι κανενας δεν θελει την........... " σαντυ " σπιτι του, γνωμη μου - αναφερομαι στους φιλους που δεν εχουν κοντρες στα ενυδρεια τους -
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω για παραδειγμα θα βαλω δυο πανω δυο κατω! δεν ειναι να παιζεις μετα ενυηδρεια και ειδικα οταν ειναι πανω απο 100λ.
επισις θα βαλω και εξωτερικες γωνιες καθετες για περισοτερη ασφαλια! ------------------------- ο genecr δεν εχεις προβλημα πολλα εργοστασιακα ενυδρεια κανουν κιλιες χορις να ανοιξουν! ο dra13 ειπε χιλιοστα πος θα μπορουσα να του πω ενταξη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 01-11-12 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
επιτελους μετα της δυσκολιες το εργο μας συνεχιζεται αργοτερα θα μπουν φωτο!!
------------------------- Παράθεση:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 06-01-13 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βρε ξερεις τη λενε στο χωριο μου
στην ακρη μη σε κουντουλισει το βοδι .... πανε μαθε την παρημια ![]() ![]() ![]() και αμα σου μιλαω θα μ ακους ..
|
|||
|
|||
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΣΤΑΓΩΝΑ!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά δισκοενυδρειου 700 λίτρα Αθηνα - Χανιά | manolischania | Δίσκοι | 32 | 08-12-12 23:33 |
φυτα δισκοενυδρειου | savvas27 | Δίσκοι | 81 | 08-01-12 09:42 |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |
Μηδεν Νο3 | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-02-09 14:02 |