|
|
|||
|
|||
![]()
750....
τα αλατα ειναι για 1-2 εκατοστα κατα μηκος του πανω τζαμιου γυρω γυρω. Αυτο ακομα και αν γεμισει νερο και μουλιασει δεν θα καθαριζετε και παλι ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ειναι αλατα ναι η οχι,,,?
θα σου στηλω της διευθύνσεις αυριο με τα υγρα,,,εγω παντως τα καθαρισα με αλλο τροπο ποιο φτηνω ,αλλα μη φανταστεις τελεια ,παντως δεν ειναι οπως ητανε ,,γυαλισε κιολας. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι αλατα, δεν ειχε αποτελεσμα το κιτρικο οξυ.
Για στειλε να δω τι θα κανω! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ηταν αλατα θα στα ειχε βγαλει.Το εχω δοκιμασει με μεγαλη αποτελεσματικοτητα.Μου καθαρισε και τα αλατα που ηταν στο πλαστικο καπακι.Αν ειναι διαβρωση του γυαλιου η θαμπαδα ,δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Εγω τωρα θα δοκιμαζα την χλωρινη
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα το αφησω ετσι, αποφασισα να στραφω στα βαρεα οπλα (οξειδιο του δημητριου). Απλα κοιταω τωρα απο που να το αγορασω. Μολις βγαλω αποφαση και το δοκιμασω φυσικα θα πεσει η ενημερωση γιατι θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα, τουλαχιστον ο επομενος να μην χρειαστει να προβληματιστει τοσο.
Αν θελει καποιος MOD μπορει να το ενωσει με το προηγουμενο μου θεμα το οποιο ηταν για τις γρατσουνιες, αλλα δυστυχως τοσο δυνατη θαμπαδα μονο μαζι με τις γρατσουνιες θα φυγει. Οποτε ειναι το ιδιο θεμα πλεον. (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61604) Αν ξερει κανεις που βρισκουμε οξειδιο του δημητριου στην ελλαδα καλο θα ηταν να το γραψει καθως δεν εχω ιδεα! |
|
||||
|
||||
![]()
Το οξυ που λες ,δεν το ξερω,αλλα υπαρχει ενα μαγαζι,οπως μπαινεις απο Αγ.Κωσταντινου στην Σωκρατους,στο αριστερο σου χερι,που εχει πολλα χημικα,αριθμο δεν θυμαμαι.
Καλη επιτυχια να εχεις.περιμενουμε νεα.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεις, μαθε περαιτερω γιατι δεν ειμαι στην Αθηνα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μα με τιποτα.... | zapatas | Αναπαραγωγή | 41 | 19-10-10 21:33 |
μπορει να μπει τιποτα??? | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-10-10 15:03 |
Πως να καθαρισω το φιλτρο | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 30-12-09 14:47 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ | harris samos | Bettas | 4 | 12-06-09 18:01 |