|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία τα ψαράκια σου και το σκηνικό της 1ης photo.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πατριωτη καλοριζικο!
Πολυ ομορφο να το χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε μου ,πολυ ομορφο,να το χαιρεσαι.Για επιπλεον πετρες σου τα ειπαν οι φιλοι.Εγω θα σταθω γιαυτο που βλεπω.Εισαι νοικοκυρης και αυτο φαινεται παντου.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια..όντως τα φροντιζω πολύ τα ψαράκια μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο, αλλα στη μεση, ασε λιγο κενο! Ειναι καλυτερο για την "ιεραρχια" των αρσενικων!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω απο αφρικη αλλα εμένα μου αρέσει πολύ...ίσως θα προτιμούσα αλλο χρωμα φοντο πίσω....
επίσης η τακτοποίηση στο ντουλάπι σου με το πινακάκι και τα συναφη ειναι Γ***Τη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το καλαβα αυτο φιλε μου,μπορεις να μας το εξηγησεις καλυτερα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνθεση για Malawi 400lt | Ektorakos | Malawi | 8 | 04-10-11 09:11 |
Νεο reef 400lt | kostas19821 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 12-08-11 15:56 |
help με 400lt | kostas_pana | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 09-06-11 23:18 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |