Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ανατολική Αφρική > Malawi

Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-05-12, 20:00
Vangelis21 Ο χρήστης Vangelis21 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΑΘηνα
Προεπιλογή

τι σχεση εχει το παυπαλ με το αν δουλευει οτα μου θα ερθει η οχι? και τι σχεση εχει το καλοκαιρι αφου εμενα σημερα χτυπαει 30 η θερμοκρασια στο ενυδρειο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 20:13
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Προεπιλογή

Έχει σχέση με το πόσο εύκολα θα αποζημιωθείς. Μέχρι να έρθει ο controller δε σου απαγορεύει κανένας να βάλεις τα ανεμιστηράκια και να τα δουλεύεις χειροκίνητα τις ζεστές μέρες.
Παλιά 01-05-12, 20:17
Το avatar του χρήστη klipitiklopos
klipitiklopos Ο χρήστης klipitiklopos δεν είναι συνδεδεμένος
Shrimps Support

Περιοχή: Σαλαμινα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21 Εμφάνιση μηνυμάτων
τι σχεση εχει το παυπαλ με το ανμ δουλευθει οτανμ θα ερθει η οχι? και τι σχεση εχει το καλοκαιρι αφουθ εμ,ενμα σημερα χτυθπαει 30 η θερμοκρασια στο ενυδρειο?
Δυσκολευτηκα πολυ να διαβασω αυτο το μηνυμα

Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 21:04
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από klipitiklopos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυσκολευτηκα πολυ να διαβασω αυτο το μηνυμα
χαχαχχααχ δεν εχεις αδικο! τελειωσαν οι μπαταριες απο το keyboard και προφανως αντι να σταματησει να γραφει επελεξε να πεταει ασχετα γραμματα μεσα!

οποτε αν καταλαβα καλα αυτο δεν συμπεριλαμβανει τους ανεμιστηρες ε?
-------------------------
παιδια με το φθηνο συνηθισμενο θερμομετρο που εχουν τα πετ σοπ μετραω 26 τωρα. με ενα παμφθηνο του τζαμπο με καλωδικο με αισθητηρα στην ακρη (δεν εχω ιιδεα αν κανω καλα που το βαζω στο νερο) μετραω 28. τι να πιστεψω?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 01-05-12 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 21:08
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

δεν εχω ακουσει για κανεναν που να ειχε προβλημα η να πηρε ελατωματικο.μονο εγω,εχω παραγγειλει 3 φορες τετοια (ενα για μενα και δυο για φιλο) και ολα ητανε μια χαρα.κοιταξε τα Ratings στους πωλητες στο ebay και παραγγειλε απο καποιον που να εχει απο 99% και πανω.οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα.οι περισσοτεροι αν οχι αλλοι θα σου κανουν αλλαγη αν ειναι προβληματικο το προιον.αρκει να τους το στειλεις πισω.αλλα για 10-15 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.θα πρεπει νασαι πολυ γκαντεμης να σου κατσει ελατωματικο,τι να πω
αν πληρωσεις με paypal η αγορα ειναι ασφαλισμενη.αποκει τα παιρνεις σιγουρα τα λεφτα σου.(μου εχει τυχει με αλλο προιον παλιοτερα)

η σχεση ολων αυτων με το καλοκαιρι ειναι οτι καλυτερα παρτο απο τωρα πριν αρχισουν οι μεγαλες ζεστεςγιατι τοτε θα τρεχεις.η θα βαζεις ανεμιστηρες να δουλευουν συνεχεια.αλλιως με κανα 50αρι-60αρι ευρω παιρνεις τον elliwel απο εδω.που ειναι καλυτερος μεν ποιοτικα αλλα,πιο ακριβος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 21:15
Banned

Προεπιλογή

ημουν ετοιμος να παραγγειλω ρε παιδια αλλα μετα θες κι αλλα εξοδα οπως ανεμιστηρες! δεν ξερω αν ειμαι στην κατασταση δυστυχως για αυτο και εβαλα αγγελια εδω μπας και εχει κανεις.

πφφφφφφφφφφφφφ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 21:55
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
ημουν ετοιμος να παραγγειλω ρε παιδια αλλα μετα θες κι αλλα εξοδα οπως ανεμιστηρες!
Tα pc case fan ειναι φθηνα.
http://www.skroutz.gr/c/674/case-fan...ir=asc&page=10
Απλα κοιτας τη ροη αερα σε CMF να ειναι οσο μεγαλυτερη γινεται και οσο μεγαλυτερα σε διαμετρο χωρανε να τοποθετηθουν, για να επαρκουν για ψυξη και να μην αναγκαστεις να το γεμισεις αενμιστηρακια το καπακι.

Τροφοδοτικο (διπλα αμπερ απο τα συνολικα των ανεμιστηρων για να μη ζεσταινεται και καει) και καλυτερα ρυθμιζομενης εξοδου 3-12V για να μπορεις να κανεις διαφορες ρυθμισεις που θα καταλαβεις αργοτερα που μπορει να χρειαστουν (ιδιως αν δεν εχεις controller)

ΥΓ1 μην κανεις το λαθος και παρεις κανενα με λεντακια και αναβοσβηνουν το βραδι στο ενυδρειο.
ΥΓ2 μη κοιταζεις στα specs να συγκρινεις τον θορυβο τουε (db). Οποιο ειναι αθορυβο απλα δεν ψυχει.
ΥΓ3 κανε κρατει απο το στησιμο ενυδρειων και κοιταξε να εξοπλισεις σωστα τα ηδη υπαρχοντα.
-------------------------
Παράθεση:
παιδια με το φθηνο συνηθισμενο θερμομετρο που εχουν τα πετ σοπ μετραω 26 τωρα. με ενα παμφθηνο του τζαμπο με καλωδικο με αισθητηρα στην ακρη (δεν εχω ιιδεα αν κανω καλα που το βαζω στο νερο) μετραω 28. τι να πιστεψω?
Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Οταν επιλεγουμε θερμομετρο απο ενα ραφι, αποκλειουμε πρωτα αυτα που δειχνουν πιο μακρυα απο τα αλλα και απο τα υπολοιπα επιλεγουμε αυτο που δειχνει το μεσο ορο.
Αν κανεις συγκριση και με αλλα (αν εχεις) μαλλον θα βγαλεις πιο ασφαλες συμπερασμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-05-12 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 21:55
Banned

Προεπιλογή

α αυτα τα ανεμιστηρακια ειναι για να τα βαλεις οπως εχεις κανει εσυ νομιζω πανω στο καπακι ε? οποτε κατι πιο μονιμο...

πφφφ ειμαι και ασχετος απο ηλεκτρολογικα, εγω σιγουρα δεν μπορω να τα συνδεσω ολα αυτα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές