|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το τσιμεντο πήζει ποιο γρηγορα απο το απλο ,μεσα σε λιγα λεπτα.
Αλλα ειναι ποιο ακρηβω,,,αφου εσυ εβαλες το απλω λογικα κανει και αυτο . |
|
|||
|
|||
![]()
αν το επιχειρεις για πρωτη φορα δε θα σε συμβουλευα κατι που να πηζει τοσο γρηγορα εκτος κι αν δεν εχεις υπομονη. ο λογος ειναι οτι απλα οταν πηξει δεν μπορεις απλα να βγαλεις ενα κομματι γιατι θα σπασει ολο μαζι. απο κει και περα εσυ ξερεις τι θα σε βοηθησει εσενα καλυτερα κι αυτο εχει σημασια
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά τη χρήση τσιμέντου στο ενυδρείο
έχω διαβάσει διάφορα και είμαι επιφυλακτικός. Γνωρίζω ότι με μπετόν φτιάχνονται δεξαμενές πόσιμου νερού αλλά και λίμνες. Ωστόσο δεν έχω βρει κάποια μελέτη για το κατά πόσο όλα αυτά που περιέχονται στο τσιμέντο δεν μπορούν να απελευθερωθούν στο νερό ενός κλειστού συστήματος (όπως το ενυδρείο) να επηρεάσουν τη χημεία του και να σκοτώσουν τους ζωντανούς οργανισμούς. Έχω δει κάποιους που χρησιμοποιούν κάποια ρητίνη για να καλύψουν το τσιμέντο. Δείτε κι εδώ στις σελ.12,16 κ.ά. για την σύσταση του τσιμέντου http://www.metal.ntua.gr/uploads/143...ay_2010_v2.pdf Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας πει. (συγγνώμη Βαγγέλη αν χαλάω την παρουσίαση) |
|
|||
|
|||
![]()
δε χαλας τιποτα και καλο ειναι καποιος να εχει ολες τις λεπτομερειες πριν προβει σε καποια αποφαση. Εγω το μονο που ξερω και ηξερα πριν το φτιαξω ειναι οτι πολλοι εχουν κανει κατι τετοιο και κανεις δεν ειχε θεμα, οτι το τσιμεντο δεν αλλαζει κατι στο νερο παρα μονο το pH του, το ειδικο τσιμεντο για δεξαμενες νερου ειναι αφοβο στα σιγουρα και το απλο τσιμεντο δεν εχει μεγαλες διαφορες απο εκεινο. επο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να αλείψουμε σιλικόνη το φελιζολ και απο πανω να ρίξουμε καλυτερα αμμο για να κολλήσει,,απο το να το κανουμε με τσιμεντο.
Νομηζω θα ειναι καλυτερα ετσι απο να εχουμε αμφιβολίες για το αν κανει το τσιμεντο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προσωπικα δεν εχω καμια αμφιβολια για το τσιμεντο παντως. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι φυσικα. ηταν ενας απο τους οποιους πηραμε τις ιδεες! αλλα και ΠΑΛΙ ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη δομη και διαδικασια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Κατασκευή "Rocky" Background | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 05-04-04 00:31 |