|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να εμπιστευτεις κλαδεματα αππ ενυδρειο που ξερεις...
|
||||
|
||||
![]()
τα ικεα εχουν υδροβια φυτα αλλα οχι ολα. εγω εχω βρει εγκερια ντενσα και καμπομπα καρολιανα
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως αυτο.
προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι και τιποτα το τρομερο να βαλουμε τα υδροβια (εχει και αρκετα υδρόφιλα) φυτα του ικεα! αρκει να ειναι σιγουρα υδροβια!
|
||||
|
||||
![]()
και εγω πηρα 6 φυτα απο ικεα.
καθαρα λογω τιμης 1,5 ευρω το γλαστρακι. απο ψαρια εχω μονο ενα χρυσοψαρο ενα σαλιγγαρι και 2 ρεντ τσερυ. εδω και 2 εβδομαδες δεν εχω καποιο προβλημα. δεν ηξερα οτι μπορει να μην κανουν για ενυδρειο.αν το ηξερα μπορει να μην τα αγοραζα. παντως μεχρι στιγμης πανε πολυ καλα.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα φυτα απο ΙΚΕΑ(για τα υδροβια μιλαω παντα) .Εχω παρει (κι οχι μονο εγω) πανω απο 20 φορες χωρις προβλημα...
![]() Το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα συγκεκριμενα -αν οχι ολα τα πιο πολλα τουλαχιστον-υπαρχουν απο κλαδεματα απο συγχομπιστες |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι φυτα για ενυδρειο. το λεει στις προδιαγραφες του φυτου η εταιρια
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικα απο αυτα ΔΕΝ ειναι για ενυδρειο. ειναι ΥΔΡΟΦΙΛΑ και καποια στιγμη θα χαλασουν
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1) οτι η εταιρια λεει οτι ειναι καταλληλα για ενυδρειο (οχι οτι εχω λογο να τους εμπιστευθω αλλα ουτε και για το αντιθετο) 2) ολα τα φυτα ειναι υδροφιλα μιας και χρειαζονται νερο για να ζησουν |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα στο ικεα με 3,5 ευρω. | yaros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-05-11 11:05 |
υδροβια φυτα στα ΙΚΕΑ | redman88 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-03-11 22:00 |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτα ικεα....αναγνωριση | Πάνος | Αναγνωρίσεις φυτών | 62 | 16-05-08 18:58 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |