|
|
||||
|
||||
![]()
Σε άλλο μαγαζί μου άλλαξαν θερμοστάτη μόνο και μόνο επειδή τους είπα ότι δε δουλεύει σωστά, πόσω μάλλον όταν υπάρχει εμφανές πρόβλημα (δεν ξέρω αν είναι και επικίνδυνο). Δε χρειάζεται φιλοσοφία, χάλασε μέσα στην εγγύηση στον αλλάζουν. Τέλος. Κάνουν λες και το πληρώνουν από την τσέπη τους, αφού στην εταιρεία γυρνάει και παίρνουν επιστροφή. Έλεος. Σε άλλο pet city πάντως για ένα φιλτράκι μου το άλλαξαν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα αφότου είδαν το πρόβλημα. Απορώ σε τι άνθρωπο έπεσες.
|
|||
|
|||
![]()
Σε πολύ μα.... αλλά την τετάρτη που θα πάω με το καλό, αφού επιβεβαιωθεί το πρόβλημα και μου τον αλλάξουν θα τους στείλω στο αγύριστο και ειδικά τον υπεύθυνο του καταστήματος και δεν θα ξαναπατήσω σε αυτούς, παρόλο που τα τελευταία χρόνια τους έχω σκάσει χοντρά χρήματα,αλλά δεν πειράζει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Εγω είχα των 100 μου είχε κολλήσει 3φορές μου των άλλαξαν και τις τρεις άμεσος και την τετάρτη μου έδωσαν αφού το απετησα eheim απο τότε κανένα πρόβλημα και ακόμα καλύτερα είναι απο την στιγμή που έβαλα κοντρολερ |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ για eheim θα πάω πλέον αλλά αυτό που σε τρελαίνει είναι η μεταχείριση με την οποία σε αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων,τη στιγμή που οι υπάλληλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο προιόν.
|
|
||||
|
||||
![]()
agapanthos
πηγενε και σε άλλο πετ σιτυ μηπως και κανεις δουλεια πιο γρηγορα...
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος ειναι ο θερμαντηρας?
http://www.jbl.de/nl/aquaristiek-zoe...l-protemp-s-50 1. Προσπαθησες να τον ρυθμισεις πανω απο 28C και δεν ανεβασε πανω απο 25C? 2. Ποσα λιτρα νερο καλειται να θερμανει ο 50αρης? 3. Ποια η θερμοκρασια χωρου? 4. Ειναι με καπακι το ενυδρειο? 5. Σε ποιο σημειο του ενυδρειου ειναι τοποθετημενος? 6. Ειναι καλιμπραρισμανεος? (αν και δεν παιζει ρολο)? 7. Ποια ειναι η μεγιστη ρυθμιση θερμοκρασιας που εχει ο θερμοστατης του?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με ρύθμιση θερμοστάτη | pavlos1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 19-10-11 22:42 |
Πρόβλημα στο θερμόμετρο ή στο θερμοστάτη? | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 19-01-11 21:13 |
Πρόβλημα με ρύθμιση θερμοστάτη JBL | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-04-09 16:03 |
Ερώτηση για το θερμοστάτη μου... | PANTIS | Bettas | 21 | 18-12-07 20:13 |
Πρόβλημα με θερμοστάτη; | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 31-01-06 23:06 |