|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα ανιχνευσιμη αμμωνια στο ενυδρειο
![]() βασικα τις τελευταιεες μερες ειχα ενα προαισθημα οτι το κιτρινο που βλεπω δεν ειναι αρκετα κιτρινο. εκανα τεστ σε νερο της βρυσης και εκεινο ειναι πραγματικα κιτρινο. τι κανουμε τωρα? |
|
|||
|
|||
![]()
για να μηδενιστει η αμμωνια κανε μια καλη αλλαγη νερου. απο οτι διαβασα κανεις αλλαγη καθε δυο βδομαδες το 50%, μαλλον θα πρεπει να κανεις πιο συχνοτερα τις αλλαγες σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα εκανα προχθες. εξαλλου τις αλλαγες δεν τις κανουμε για τα νιτρικα? η αμμωνια θα πρεπει να μηδενιζει συνεχως απο τα φιλτρα.
θα κανω ενα καθαρισμα στα φιλτρα. ντρεπομαι λιγο που θα το πω αλλα το εσωτερικο δεν το εχω καθαρισει ποτε και το εξωτερικο παει μηνας σιγουρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενα - ενα μας τα λες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ελαττωσω το φαι και θα καθαρισω τα φιλτρα σημερα κιολας
τα νιτρωδη ειναι 0 παντως |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου!
Και τα ψαρια υπεροχα! Να το χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
χθες καθαρισα τα 2 φιλτρα και εβγαλαν τρελλη ζελα. εκανα τεστ για αμμωνια.
0,000 τα φιλτρα ηταν μαλλον. πολυ καλο αυτο γιατι δεν θελω να ανοιξω μετωπο με τη βιολογια του ενυδρειου. τωρα μια αλλαγη με το αλλατακι και βλεπουμε πως θα πανε τα σημαδακια στα acei. ευχαριστω φιλε chris |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi απο το 0 | irongud | Malawi | 19 | 01-09-11 21:37 |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |