|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα !
Η κλουβα σχεδων τελειωσε κ το πτηνο μαλλον θα μεινει μαζι μας μονιμα! ο ιδιοκτητης βρεθηκε κ μαλλον δεν τον θελουν....Δεν ξερω ακομα σιγουρα! Το πλεγμα ,μου ειπαν στο πτηνοφορουμ, οτι ηταν ακαταλληλο μιας κ δεν ηταν γαλβανιζε οποτε η σκουρια θα ηταν θανατηφορα για το πουλι (μιας κ ραμφιζει τα παντα,σκαρφαλωνοντας) Οποτε το εβαψα με λευκο οικολογικο χρωμα στο οποιο προστεθηκε καταλυτης ωστε να μην μαδαει η μπογια ευκολα. Τα ξυλα βαφτικαν με αοσμο βερνικι νερου οπως επισημανθηκε κ το μονο που μενει πλεον ειναι να φτιαχτει ο πατος κ το 'συρταρι' απο κατω! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κ μερικες φωτο του παπαγαλου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελεια!
να σου ζησει!!
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε πολυ μικροι μπροστα στην φυση
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος.. να τον χαιρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Psytrancer εγώ μόνο μπράβο θέλω να σου πω
για την αγάπη και τη φροντίδα που δίνεις στον πανέμορφο (και τυχερό) παπαγάλο! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ευχαριστω για την αμεση βοηθεια !!
ο παπαγαλος σημερα θα μπει στην κλουβα!! soon update! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tylomelania “Orange Poso” | lingistis | Σαλιγκάρια | 17 | 28-10-12 02:29 |
Caridina propinqua orange | xristoss | Γαρίδες του γένους Caridina | 6 | 18-09-11 05:50 |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Υβρίδιο ή Lab.caeruleus orange Ruarwe? | africano | Malawi | 6 | 26-01-11 04:00 |
Tiger Barb Orange??? | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-12-07 16:32 |