|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μου φαινεται για προνυμφη πασχαλιτσας.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στην περιοχη μου οι προνυμφες της πασχαλιτσας εχουν λιγο διαφορετικο χρωμα, το χρωμα της κοιλιας τους ειναι σκουρο κοκκινο με μαυρες βουλες, ετσι οπως ειναι το χρωμα των φτερων των ενιληκων.
το νομιζα για ενα αλλο ειδος εντομου, μεχρι που ειδα μεταμορφωση μπροστα στα ματια μου. δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα οι πασχαλιτσες ειναι ο Νο 1 εχθρος της μελιγκρας, αφου με αυτες τρεφονται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ! Θα μπορούσες να δίνεις τα πλάνα σου στο nacional geographic!
Φοβερά πράγματα γίνονται στον κήπο σου! Ειδικά ο χαμελέων τα σπάει! Περιμένουμε πολλές εξελίξεις και φωτός(τις οποίες και πετυχαίνεις) Συνέχισε έτσι! |
|
||||
|
||||
![]()
ερωτηση....
τον χαμαιλεοντα εσυ τον εχεις αφησει ελευθερο στον κηπο σωστα...? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, στην Κύπρο έχουμε άγριους χαμαιλέοντες. Απ' ότι γνωρίζω, υπάρχουν και στην Κρήτη, τη Ρόδο και άλλα ελληνικά νησιά! Αυτός που έχω στην αυλή μου υπάρχει για 5 χρόνια τώρα και έχει έρθει από μόνος του.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
μάυρα στίγματα | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-04-10 09:48 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |