|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις να μετρήσεις αλλαγή στο pH σου ρίχνοντας λίγο τη θερμοκρασία πάντως.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εγω το νομιζω. αλλα θα τη ριξω στους 26 ετσι και αλλιως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω να πω κάτι παραπάνω! Απλά φοβερόοο!!!
Αποτελεί αφετηρία για κατασκευή ενυδρείου μαλάουι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω με τι μετρατε εσεις.Εγω εχω ψηφιακο ph μετρο και το καλοκαιρι το ph πεφτει 0,5-1 μοναδα,πραγμα που δεν μπορεις να δεις με τα υγρα τεστ.Οπως επισεις ανοδο του ph θα εχεις με συνεχη χρηση αεραντλιας!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα να πω να μη φοβαστε την πετρα. Χωστε πραγμα. ειναι η μιση ομορφια. Μη σκεφτεστε οτι χανετε πολυ χωρο απο το ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πάρα πολύ το ενυδρείο σου (για τα moorii ένα χμμμ!)
Απλά επειδή δεν μπορώ να το δω καλά από τις φωτογραφίες, δεξιά ενώ έχεις πολλές πέτρες δεν ξέρω αν δημιουργούν σωστές κρυψώνες. Εσύ πώς το βλέπεις;
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο και ο κοπος σου δικαιωθηκε.να εισαι καλα εσυ και η Γεωργια και να το απολαμβανεται για καιρο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να το αλλαξω αλλα να μην χασω και τη φυσικοτητα ομως. μη γινει στημενο λοιπον το επομενο βημα ειναι να φτιαξω το δεξι νταμαρι. δεν θελω να στρεσσαρω πολυ τα ψαρια ομως. ------------------------- Μια φορα ηταν ενα ενυδρειο... ![]() Uploaded with ImageShack.us που ειχε ψαρια που δεν ειχαν αυγα ![]() Uploaded with ImageShack.us και ενα που ειχε. ![]() Uploaded with ImageShack.us Εκτος και αν εχει φαει μπουνια στο σαγονι! ![]() για να δουμε αν θα ειμαστε τυχεροι αυτη τη φορα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 25-04-12 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως δεν φαίνεται και πολύ μπουκωμένο! Μην σου πω δεν φαίνεται καθόλου. Μια ακόμα φωτό θα λύσει το μηστήριο. Παρατήρησε την και στο φαί άμα φάει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi απο το 0 | irongud | Malawi | 19 | 01-09-11 21:37 |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |