|
|
||||
|
||||
![]()
Η juwel αναφέρει ρητά ότι ΔΕΝ πρέπει να μπει τίποτα μεταξύ του έπιπλου και της βάσης, αν έχεις βάλει κάτι βγάλτο αμέσως.
|
|||
|
|||
![]()
δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα.απλα το ακουμπας πανω στο επιπλο και εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω το rio125 της juwel και ενδιαμεσα στο επιπλο και στο ενυδρειο εχω βαλει το bubble wrap που ειχε μεσα η κουτα 1 χρονο και κατι τωρα με καμμια 20αρια κιλα υποστρωμα μεσα δεν εχω δει καποιο προβλημα τωρα λαθος σωστο?εσυ κρινεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Rio 125 όμως έχει αυτή την μπατουρα γύρω γύρω? Και τι μήκος έχει? Σόρρυ αν ρωτάω χαζα πράγματα αλλά τα jewel μου είναι άγνωστα.
Πάντως όντως είδα το cd που το συνοδεύει και διχνει να μην μπει κάτι από κάτω. Μήπως όμως εννοεί και την μπατουρα που έχει γύρω γύρω? Τότε ναι συμφωνώ και εγώ να μήν μπει κάτι από κάτω. Μαμωτο όσο παω και μπερδεύομαι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοείται ότι τη πλαστική πατούρα που έχει γύρω γύρω δεν την βγάζεις.
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, προς Θεού δεν λέω κάτι τέτοιο. Απλά αν είναι καλό να αφήσουμε εντελώς κενό το χώρο ανάμεσα στο κάτω τζάμι και το έπιπλο. Όλο αυτό το βάρος από πάνω του.... και αυτό είναι ουσιαστικά στον αέρα. Φαντάζομαι όμως θα είναι υπολογισμενο.
|
||||
|
||||
![]()
είναι υπολογσιμένο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψη για αγορά Juwel Vision 180 | panos_auk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-01-12 20:54 |
Juwel vision 180 | beeromixalhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 24-05-11 12:13 |
juwel vision | dimitrios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-11-10 18:07 |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |