Παράθεση:
Ενας φιλος συνχομπιστας (εμπειρος) την εβλεπε και τη ζηλευε.
Δεν θυμαμαι τι καλο μου ελεγε οτι κανει.
|
To ακουσαμε και αυτό....

Ειχα μπλεξει παλιοτερα με ΒΒΑ και μπορώ να πω ότι πολύ δυσκολα την ξεφορτωθηκα.... Αν κανει την εμφάνιση της πρεπει να πάρει καποιος άμεσα μετρα για να την εξαφανισει γιατι αμα απλωθεί και πιάσει όλο το ενυδρειο δύσκολα μπορεις να την ξεφορτωθείς. Μιλάω πάντα για το χάλια οπτικο αποτελεσμα που σου προκαλει.... Για μικρά ενυδρεια μεχρι 200 λιτρων με το οξυζενε μπορει καποιος να κανει δουλειά αφού με αρκετή υπομονή μπορει να την καταπολεμήσει. Εχω ρίξει προσωπικά πολλαααααά λίτρα οξυζενε σε ενυδρειο με δισκους και γαριδες (απο το φαρμακείο έπαιρνα τα μπουκαλάκια ανα εξάδες) χωρις να παρουσιαστεί το παραμικρό προβλημα ποτε. Σε μεγάλα ενυδρεία ομως δεν ειναι λύση το οξυζενε με σύριγγα εκτός και αν δεν δουλεύει κάποιος και ειναι ολη μερα πανω απο το ενυδρειο. Εγώ τελικά στα 400 λίτρα και αφού πλέον είχα απελπιστεί με το την σύριγγα και το οξυζενε πήρα απόφαση και έβγαλα τα ξύλα μου απο το 400αρι και τα έκανα "μπάνιο" με οξυζενε.....Τα αφήσα μια μερα να στεγνωσουν και την επομενη τα εβαλα στο ενυδρειο....Από τότε δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε ποτε.....