|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ένα θηλυκό, σε μερική αποσύνθεση, γκάπυ επέπλεε στην επιφάνεια.. μάλλον ήταν κρυμμένο/θαμμένο μέσα στο χαλίκι και με την αλλαγή και την σκούπα το ανασήκωσα.. ![]() φαινόταν τέλειο.. χωρίς ίχνος εμφανής αρρώστιας.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μυριζει αυγουλιλα το ψοφιο ψαρι.
Θα μυρισει ψαριλα ή αμμωνια απο το νερο (αν εχει "σηκωσει") Αυγουλιλα μυριζει το υδροθειο που καποια φορα συσσωρευεται σε "κακο" βυθο. Βλεπεις να βγαινουν μπουρμπυληθρες απο το βυθο, ενιοτε μονες τους ή αν τον τρυπησεις?
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω προσέξει κάτι.. θα το δω και αύριο πάντως..
Αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν αυγουλίλα.. Αμμωνία πρέπει να έχω 0.1 η και λιγότερο.. δε μπορώ να είμαι σίγουρος αν είναι κίτρινο το χρώμα του τεστ, η ελαφρά προς το 0.25.. πάντως 0.25 δεν είναι σίγουρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε καμια αλλαγουλα καλου κακου.
|
||||
|
||||
![]()
Περίεργα πράγματα.. και το δεύτερο έγκυο γκάπυ πεθαμένο.. ήταν 3-4 μέρες κάτω στον βυθό, κρυμμένο σε λακούβες και σκιές, αναπνέοντας γρήγορα, και δεν έτρωγε καθόλου.. λέω από την εγκυμοσύνη θα είναι μιας και κόντευαν οι μέρες της.. ήταν πάνω από 30 μέρες φουσκωμένο..
Σήμερα που γύρισα από την δουλειά, το βρήκα ανάσκελα στον βυθό.. το έβγαλα με μια απόχη και έβγαλα φωτογραφίες για το πιστοποιητικό θανάτου... Μετρήσεις και περισσότερα μετά το φαι.. |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν είχε ψοφήσει ένα μόλλυ μου το οποίο κυοφορούσε του άνοιξα την κοιλιά βγήκαν τα ψαράκια τα οποία ήταν μέσα σε αυγά, έπειτα με ένα καλαμάκι φυσούσα και κάποια έτσι βγήκαν από το αυγό τους και έζησαν. Αυτό μπορείς να το κάνεις αν μόλις έχει πεθάνει διαφορετικά παγώνει το πεθαμένο ψάρι και πεθαίνουν τα μικρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορώ να του ανοίξω την κοιλιά με τίποτα.. δε μου πάει η καρδιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
ψαξτο λιγο για φυματιωση (πρησμενη κοιλια - σηκωμενα λεπια). στη φωτογραφια δεν μπορω να διακρινω καλα, αλλα αν ηταν εγκυμοσυνη δεν θα ειχε τη μαυρη βουλα πισω στην κοιλια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξαφάνιση Multifasciatus | zairisjim | Tanganyika | 3 | 19-11-11 23:22 |
Εξαφάνιση γόνου | kelly__ | Ζωοτόκα | 12 | 06-10-11 19:09 |
Εξαφάνιση αρλεκίνου | claudia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-12-08 18:04 |
Είδη υπό εξαφάνιση - Ψάρια Μαδαγασκάρης | inser | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 13 | 05-11-08 06:55 |
Εξαφάνιση Clown ... | unreg | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 27-05-05 19:04 |