|
|
||||
|
||||
![]()
Στο φίλτρο δεν μπορεί να έχει μπει γιατί στον σωλήνα της εισόδου έχω το καπάκι με τις τρύπες της eheim..
Επίσης το ενυδρείο έχει καπάκι, αλλά εδώ και ένα μήνα δε τα έχω δει ποτέ να προσπαθούν να πηδήξουν έξω.. |
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα παθει κι εγω.δεν ξερω τι εχεις στο ενυδρειο σου αλλα εγω την πατησα με καποια διακοσμητικα κοχυλια που ειχα μεσα.ειχαν μπει και ειχαν σφηνωσει εκει.μετα απο μερικες μερες που τα ειχα χασει εσπασα τα κοχυλια και τα βρηκα μεσα.ελπιζω να μην τα βρεις ετσι αλλα ψαξε καλα ολα τα πραγματα του ενυδρειου
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε ας πω κατι πιο απιθανο μηπως εχει μπει πουθενα στα ξυλα και εχει σφηνωσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω μέσα ένα μεγάλο driftwood το οποίο και σήκωσα ολόκληρο έξω από το νερό.. σκάλισα και λίγο με το δάχτυλο εκεί που ακουμπούσε το ξύλο μήπως και χώθηκε εκεί.. επίσης ανακάτεψα και λίγο όλες τις ρίζες από τα φυτά.. σήκωσα και δυο τρεις πετρούλες που έχω μέσα.. τίποτα.. δεν υπάρχει μέσα στο ενυδρείο..
το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το μεσημέρι που τα ταίσα, δεν ήταν 4 αλλά 3.. άρα πέθανε από εχθές και πρόλαβαν και το έφαγαν τα σαλιγκάρια.. αλλά, δε θα ανέβαζε αμμωνία ? το μεσημέρι πριν ταίσω μέτρησα και είχα 0.. |
|
||||
|
||||
![]()
μην το κανεις καλυτερα ανω κατω...
προκαλεις στρες στα υπολοιπα.. το ειχα παθει κι εγω μια φορα και μετα απο ωρες το βρηκα ζωντανο στο ενδιαμεσο γυαλι,μεταξυ λαμπας και τζαμιου! τωρα πως καταφερε κι εκανε αλμα και μπηκε απο την κουτσικη τρυπουλα δεν καταλαβα! παντως εζησε! ψαξε με το ματι καλυτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα βρεθηκε το γκαπακι?Εγω οταν τα ειχα στο σαλονι και δεν ηξερα κιωλλας ειχα χασει καμια 10αρια και οταν εκανε η μανα μου γενικη τα βρηκε πισω απο το επιπλο!Αμοιρα ψαρακια τι τραβουσαν 14 χρονων με ενα 40λιτρο με πλαστικα στο φουλ και μια αεραντλια!
|
||||
|
||||
![]()
Όχι.. τελικά το γκάπυ δε βρέθηκε.. πουθενά.. και όλο το δωμάτιο έψαξα.. μήπως και έφυγε από ένα κενό 10χ10 που εχω στο καπάκι..
Μάλλον έγινε φαγητό για τα σαλιγκάρια.. που βέβαια ο όγκος όλων των σαλιγκαριών μου(μαζί με το κέλυφος) είναι ο μισός από το γκάπυ που πέθανε.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() μπορει τελικα να το εφαγαν... κανε μετρησεις!
|
||||
|
||||
![]()
Καμια φορα κρυβονται καλα, για να γεννησουν με ησυχια. (δεν ξερω φυσικα πως ειναι στημενο το ενυδρειο και αν μπορει να "εξαφανιστει" κρυμμενο καπου)
Θα ελεγα να δειξεις λιγη υπομονη μερικες μερες και να μη κανεις ανω κατω το ενυδρειο. Εχει βεβαια το νου σου το νερο (θολωμα κλπ), και αν εχεις τεστ κανε αυριο ενα αμμωνια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξαφάνιση Multifasciatus | zairisjim | Tanganyika | 3 | 19-11-11 23:22 |
Εξαφάνιση γόνου | kelly__ | Ζωοτόκα | 12 | 06-10-11 19:09 |
Εξαφάνιση αρλεκίνου | claudia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-12-08 18:04 |
Είδη υπό εξαφάνιση - Ψάρια Μαδαγασκάρης | inser | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 13 | 05-11-08 06:55 |
Εξαφάνιση Clown ... | unreg | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 27-05-05 19:04 |