|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστευω οτι τα εχω ταισει πολυ. Φαντασου 4-5 φυλλαρακια (spiroulina τροφη, ocean nutrition) το απογευμα (τριμμενα λιγο για να φανε ολα) και αλλα τοσα το βραδυ μια ωρα πριν σβησουν τα φωτα, (community τροφη, ocean nutrition).
Eχθες, ταισα μια τσιμπια grindal το βραδυ και το απογευμα ειχα βαλει 4-5 τριμμενους κοκκους για μικρα τροπικα ψαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
ψαξε εδω μεσα στο φορουμ να βρεις αναλογες περιπτωσεις με τη δικη σου, θα καταλαβεις πιο πολλα αυριο που θα δεις το χρωμα και το σχημα των περιττωματων του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα ψαξω να βρω. Εσενα σου φανηκε οκ στο βιντεο? Εχεις δει να κανουν αλλα ψαρια ετσι απο φαι?
------------------------- Kαπως ετσι κανει οπως αυτα στο βιντεο σε αυτο το θεμα. Εγω δεν εχω διοξειδιο ομως.. ------------------------- Διαβαζω και εδω για κατι που λεει για νηκτικη κυστη και καταποση οξυγονου κλπ. Να ειναι κατι τετοιο? Σημερα ταισα και εγω στην επιφανεια και εχω και αναταραξη. ------------------------- Κοιταω και εδω που εχει και αρθρο για το τι ειναι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 18-04-12 στις 01:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ακριβως ετσι μου κολυμπουσαν καποτε κατι τιγρακια που ειχα μετα απο υπεβολικο ταισμα, την επομενη μερα ομως ηταν οκ και δεν το ξαναεπαθαν γιατι ταιζα νορμαλ.
το δικο σου ψαρακι αν δεν ειναι απο το πολυ φαι τοτε κατι προβλημα εχει, μπορει και νυκτικη κυστη απο καταποση ατμοσφαιρικου αερα, μπορει να ειναι και κατι αλλο δεν ξερω. γνωμη μου ειναι να περιμενεις μεχρι αυριο να δεις τι γινεται, να σου πει και κανενας πιο εμπειρος τι πρεπει να κανεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, αυτο θα κανω. Ουτως η αλλος τωρα κοιμουνται δεν θα εκανα τιποτα. Θα περιμενω ως αυριο και βλεπω. Αν δεν αλλαξει κατι, εχω και ενα 30λιτρο ενυδειο αδειο, ισως βαλω εκει το ψαρακι με θερμοστατη και λιγο σιποραξ απο το υπαρχον φιλτρο σε ενα αλλο μικρο φιλτρο που εχω και κανω καποια θεραπεια αν χρειαζεται. Κριμα. Δεν νομιζω οτι εκανε ετσι το απογευμα που ταισα πρωτη φορα. Ελπιζω να ειναι απο το φαι και αυριο να ειναι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παρατηρησε το,αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο φαι!
το εχουν παθει παλαιοτερα και δικα μου ψαρια!
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα να μην το βάλεις σε καραντίνα, θα ειναι χειρότερα απο το στρες.
Το ποιο πιθανό ειναι να το έπαθε απο φαί ή απο πρόβλημα στην νηκτική κύστη (όπως σου ειπαν τα παιδια) το οποιο θα υποχωρήσει σε καναδυο μέρες. Εαν χειροτερέψει και βγάλει και άλλα συμπτώματα τοτε ναι στην καραντίνα και σε κάποιο φάρμακο. Εχει συμβεί και σε μένα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννάει το ψαρακι μου????????? | thanps | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-10-11 17:27 |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-09-10 12:31 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |