|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το θυμομουνα που το εχεις γραψει, απλα μιας και μετρησα απο περιεργεια, το ανεφερα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eχω στο ενα ξυλο μονο στη μια μοςς δηλαδη, αλγη πανω της (θα δειτε στις φωτο, πιστευω θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει, σωστα? Δεν ριχνω κανενα λιπασμα, μονο 8ωρο φωτισμο εχω) ειναι η μοςς που ειναι πιο κοντα στο φως. Εχω και λιγη τριχοειδη αλγη νομιζω μιας και βλεπω 2-3 ''κλωστες'' (και αυτες θα τις δειτε στις φωτο).
Για christmas τελικα μου κανει ετσι οπως εξελισσεται. Τι λετε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ότι έχει Νηματοειδής άλγη (Thread algae) μπες να δεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, με την νηματοειδη μοιαζει, εχεις δικιο. Απλα ειχα ακουσει το ''τριχωειδης αλγη'' και λεω αφου σαν τριχες ειναι αυτα στο ενυδρειο, τριχωειδης θα ειναι...χαχ.
Λεει για περισσοτερο σιδηρο οτι μπορει να ειναι μια αιτια εμφανισης της νηματοειδης αλλα εγω δεν ριχνω κατι. Να εχει απο μονο του το νερο σιδηρο αρκετο? |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φορές το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ σε ορισμένες περιοχές έχω ακούσει έχει παραπάνω από το φυσιολογικό, αλλά και αυτό να μην είναι μπορεί να είναι από τις τροφές που ρίχνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπαα java moss Μου φαινεται.
Πιανει ευκολα αυτη αλγη μεσα της. Καλα, δες πως θα παει και σου δινω spiky αν δεν καθαρισει. Το νερο της ευδαπ δεν παιζει να ειναι η αιτια ειναι η αποψη μου. Ποσα βατ και κελβιν ειναι η λαμπα? (μια ειναι ε?)
|
||||
|
||||
![]()
Μια ειναι ναι, 18w στα 6500 kelvin. H μοςς αυτη που εχει πιασει την αλγη ειναι η πιο κοντα στο φως οπως λεω και πιο πανω. Βασικα δεν με ενοχλει απλα ρωταω για να ξερω, ισως να φυγει με τον καιρο. Παντως και στο ενυδρειο οταν ειχα τα zebra danio που ειχα την ιδια λαμπα με μεσα caboba carolianna, μια κρυπτοκορινα αρκετη υδροφυλλα, μια ανουμπια και μια μπαλα αλγης ειχα παλι τετοια νηματοειδη αλγη. Παντως η μοςς που εχει πιασει την αλγη, η αλγη ειναι καταπρσινη και σαν μπαμπακι πανω της. Πιο λιγη ομως απο οτι ηταν τις προηγουμενες μερες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |
Neon tetra disease | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-03-05 11:14 |