|
|
||||
|
||||
![]()
Η αεραντλια που ειχα εκανε μια μικρη αναταραξη στο νερο,γι αυτο την ειχα (αλλά και για ομορφια) , γιατι το φιλτρο δεν εκανε ιδιαιτερη αναταραξη και ιδρωνε και το ενυδρειο. Αρα απ οτι φαινεται εχετε δικιο σ αυτο που λετε για το φιλμ που εγινε γιατι ταιριαζει χρονικα και με το κλεισιμο της αεραντλιας. Απλα οι φυσαλιδες μου θυμισανε...σαπουναδα-αν και σαπουναδα δε μπηκε ποτέ στο ενυδρειο,και τα ψευτικα φυτα τα ειχα απο παλια και τα εβρασα και δε νομιζω να βγαλανε χρωμα-δεν ειχα ξαναδει ποτέ! Και μου εκανε εντυπωση πως αποφασισε να κανει φωλια ο μονομαχος μου, μονος του,χωρις να εχει δει ποτέ μονομαχινα...χαχα. Αυριο κανονικα ειναι να αλλαξω το νερο... με τη φωλια τι θα κανω; Να προσεξω να μη χαλασει; Να ρωτησω και κατι αλλο,μια που το θυμηθηκα; Εχει μεγεθος γυρω στα 5 εκατοστα χωρις την ουρα, ειναι μικρουλης κι αδυνατος,και δεν μου φαινεται να εχει μεγαλωσει εδω και 2 χρονια! Τον ταιζω ξερη τροφη (σαν φυλλαρακια,η κλασσικη απο τα πετ σοπ,της σερα) μια φορα τη μερα λιγη (στη μαγειρικη λενε "μια πρεζα αλατι πχ,δηλαδη οσο πιανουν τα 2 δαχτυλα). Μηπως πρεπει να τρωει πιο πολυ; (Μη μου πειτε για ζωντανη τροφη,με το ζορι το ταιζει αυτο ο αντρας μου!)
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις ευχες! Να ειστε καλα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη λευτερια! δεν χρειαζεται να ταιζεις και πολυ! οι μονομαχοι δεν μεγαλωνουν και παρα πολυ! αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να παιρνεις καινουρια τροφη καθε 4 μηνες γιατι χανουν τις βιταμινες τους! και καλο ειναι να εχεις καθε φορα δυο τροφες,ωστε να δινεις εναλαξ καθε μερα! τα πλαστικα φυτα βγαλτα καλυτερα!ποτε δεν ειμαστε σιγουροι το τι βγαζουν στο νερο. σιγα σιγα,μολις μπορεσεις βαλε και παλι κανενα ευκολο (ανουμπια,κερατοφυλλο) αληθινι φυτακι!
|
||||
|
||||
![]()
Στο 20λιτρο το κερατοφυλλο θα λιωσει ανουμπια ...και βγαλε πλαστικα!
|
||||
|
||||
![]()
Φιλη Μαρια παρε τροφη της Ocean Nutrition και συγκεκριμενα την betta pro.
Στον Βολο δεν ξερω αν θα την βρεις αλλα αν θελεις μπορω να σου την στειλω με καποιον φιλο απο τους πολλους που ανεβοκατεναινουν Αθηνα-Βολο καθοτι και γω ειμαι μισος Βολιοτης....... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα λιωσει σε 20 λιτρα το κερατοφυλλο;
γιατι;
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά έχετε δει ποτέ μπλε πρωτεϊνικό φιλμ; Ναι φαίνεται η επιφάνεια να έχει φιλμ, αλλά το χρώμα είναι πολύ έντονο. Εγώ θα το μάζευα με χαρτί κουζίνας, θα έκανα μια αλλαγή κι αν είχα θα έβαζα και άνθρακα και θα πέταγα τα ψεύτικα. Δεν το βρίσκω φυσιολογικό με όσα έχω δει.
|
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτεινικο φιλμ...ειναι οπως η "λαδιλα"..ιριδιζει. αναλογα το φλας..η τη γωνια που το κοιτας μπορει να δεις διαφορα χρωματα....σαν το lsd ενα πραγμα...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εντάξει ο ιριδισμός, αλλά εδώ είναι σα βαμένη η επιφάνεια, μάλλον πρέπει να κόψω τα βιάγκρα... Με αναστατώνουν! |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxa ναι σαν το lsd !!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ εκεί κόλλησα. Γιατί θα λιώσει;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαρία ο μονομάχος σου είναι πυρομένος, θέλει γυναίκα και φτιάχνει φωλιά με το σάλιο του!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι έπαθε? Ξαφνικα! | sv2gfx | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 02-01-10 11:41 |
Τι έπαθε? | ispyii | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 20-11-09 03:07 |
Μα τί στο καλό έπαθε??? | jimarassss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 06-03-08 14:16 |
Τι έπαθε ο δίσκος μου? | Μάριος | Δίσκοι | 10 | 18-12-06 15:35 |
Τί έπαθε το κρεμύδι μου? | namesis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-04-06 21:07 |