|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά ? Εγω σκεφηκα το εξεις:
Να βγάλω τις γαρίδες που είναι στην αγρια μορφή τους , το οποίο και εκανα , αν γενησουν αυτές(snowball) να καθαρίσω απο τα μικρά τα καφέ και ασπρα. Θα πίασει αυτό? Σε αναλογιά πάντως ειτανε 15 αγρια μορφη στις 100 . Τωρα κάτι αλλο που σκεφτηκα , ειναι ασχετο μεν αλλα θα φτιαξω χωρο , εχω ενα carefourisio , γυρω στα 80 εκ , 95 λιτρα περίπου. ?Να βάλω κάποιο χωρισμα , αλλα με ένα φίλτρο και θερμοστάτη γίνεται ? Εχετε ξανακάνει κατι παρομοιο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ που το είχα προσπαθήσει είχα χάσει την μπάλα ![]() Ξεκαθάρισε τες τώρα που είναι νωρίς. Το χώρισμα σε γαριδάδικο δεν είναι πρακτικό γιατί θα πρέπει να έχει μικροσκοπικές τρύπες η σήτα για να μην περνάνε τα γαριδάκια με αποτέλεσμα την κακή κυκλοφορία, εκτός κι αν βάλεις 2 φίλτρα ή χωρίσεις στα δύο τις εισόδους/εξόδους του φίλτρου.
|
||||
|
||||
![]()
Εμ εγώ απο τώρα αρχισα να χάνω την μπάλα
![]() ![]() ![]() Με τις snoball εχω κυρίως το θεμα αυτό. Αν τις χωρίσω ,θα το κάνω ωστε να μήν μπορουν να γενησουν σωστά μεχρι εδώ. δεν υπάρχει περίπτωση μια snowball να φέρει μετά απογονους την αγρια μορφη ? Αν ειναι υβριδιο η δεν γίνεται αυτο ? Αλλη ερώτηση ειχε γράψει ο Αλεξανδρος Raven , μια συνταγή για τροφή , δεν βρίσκω όμως αναλογίες.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι snowball είναι μια επιλεκτική αναπαραγωγή των blue pearl που αναπτύχθηκε στην Γερμανία, το όνομα snowball επιλέχτηκε λόγω των αβγών της συγκεκριμένης γαρίδας που μοιάζουν σαν χιονόμπαλες και όχι για το χρώμα του σώματος της γαρίδας όπως πιστεύουν αρκετοί. Γι αυτό και οι snowball δεν είναι πάντα λευκές.
Το να βγει από γέννα η άγρια μορφή είναι πολύ σπάνιο, το πιο συχνό είναι η παραλλαγή χρωμάτων, ακόμα όμως και αυτές που δεν έχουν καθαρά χρώματα φέρουν τα γονίδια και μπορούν να γεννήσουν γαρίδες με καθαρούς χρωματισμούς. Η DIY τροφή που παραθέτει ο Raven δεν δίνει αναλογίες, έχει όμως φώτο οπότε βάζεις τις αναλογίες με το "μάτι" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Αλεξανδρε, αυτό δεν το ηξερα, νομιζα οτι η bluepearl και snowball προήλθαν απο μια κοινη αγρια μορφη , θέλει δίαβασμα, εχεις να προτείνεις καποιο καλό site?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ http://www.planetinverts.com έχει αρκετές πληροφορίες αλλά και με μια απλή αναζήτηση στον ιστό θα βρεις πολλές πληροφορίες σε διάφορες ιστοσελίδες.
|
||||
|
||||
![]()
Διαφορες φωτογραφίες , κατάργησα το 90 λιτρο και εφτιαξα 3 χ 40 λιτρα...
![]() ![]() ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 , ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 ![]() By nicpapa at 2012-04-15 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδομανια ! | Raven | Γαρίδες | 7 | 21-11-08 15:57 |