|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο να στρεσαρετε η αροανα που ειναι 25 εκ η το αλλο που ειναι 4εκ ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για οποιο απο τα 2. Και στον ελεφαντα να του πετας ποντικια για παραδειγμα (αν ειναι αληθεια οτι τα φοβαται) κριμα δεν ειναι αμα φοβαται? Αφου λες το μικρο που επιτιθεται ειναι κρυμμενο σε κατι ξυλα, αυτο δεν δειχνει καποιο φοβο?
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα το να τα βαζεις με μια arowana 23+ εκ που για πλακα σε βαζει στο στομα της ενα ψαρι οπου απλα δε φωβατε ολο το ενυδρειο να ερθει τουμπα
και εγω να μουνα στα ξυλα θα εμπενα για να ειμαι καλυμενος μη ξεχνας και οι 300 στα στενα πολεμισανε ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, εσυ λες πως δεν φοβαται οποτε οκ δεν εχω λογο να μην το πιστεψω αλλα ουτε και να το παρω δεδομενο. Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι στην προκυμενη για το τι νοιωθει το ψαρι που επιτιθεται. Σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αλλα 2 τη βλεπουν και χονοντε στις πετρες η γενικα μενουν χαμιλα αυτα ναι ισωσ τη φωβουντε
αλλα ο αλλος δε νομιζω να φοβατε και εκει ειναι που μου κανει τοσο μεγαλη εντυποση εδω ο οσκαρ που ειχα καπου στα 16 εκ και που και που τα εβρησκε σκουρα με την αρο
|
||||
|
||||
![]()
H περιγραφη σου μου θυμισε αυτο το βιντεο... ελπιζω να μην εχετε την ιδια καταληξη χαχαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=SHt17wbPDAM |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω πως οχι
![]() τωρα που βρηκαν απλα θα μεγαλοσουν γρηγορα ενω η αρο εχει μιωσει τον ριθμο αναπτηξης της
|
|