|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις καμία παρέμβαση και να αφήσεις την ιστορία να εξελιχθεί μέχρι το τέλος.
Στην επόμενη γέννα το βλέπεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα αν δω οτι βγουνε τιποτα τοτε μπορω να τα απομονωσω στην επομενη σε αλλο ενυδρειο . Απλα θα ναι κριμα να βγουνε και να τα φανε τα αλλα ψαρια. Σκεφτομουν να τα βαλω στο sump αλλα πολυ φοβαμε εκει οτι θα τα ρουφήξει η αντλια επιστροφής γιατι μονο σε εκεινο το διαμερισμα του sumρ μπορω. Και το θεμα ειναι οτι εχει πολυ βραχο το ενυδρειο και δεν θα πιαστουν οι κλοουν ευκολα , αν και το βραδυ σε απολυτο σκοταδι υπαρχει καπια τύχη να τους πιασεις.
|
|||
|
|||
![]()
τι εγινε τελικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα , μετα απο 5 με 6 μερες το βραχακι ειναι αδειο !! λογικα χανονται , ξεκολανε και τα περνει η ροη και .... πανε.
Παντως μετα ξανα γεννανε , τωρα ολος ο βραχος ειναι γεματος αβγα , ειναι η τριτη φορα που γηνεται αυτη η ιστορια.
|
|||
|
|||
![]()
δε μπορεις να τα μεταφερεις σε αλλο ενυδρειακι με λιγοτερη κυκλοφορια?η πρεπει να ειναι και η μαμα τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα κλοουν τα εχω δυο χρονια , εχουν γηνει πολυ μεγαλα στο μεγεθος και με τιποτα δεν θα ρισκαρω να τους αλλαξω περιββαλον .
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια των ψαριων κατα πρωτο λογο και μετα ολα τα αλλα , ασε που δεν ειναι και ευκολο να πιαστουν . Εχω την εντυπωση οτι χρειαζονται και οι γονεις , τωρα αν δω κατα την 4η με 5η μερα μπορει να παρω το βραχακι τους και να το βαλω σε ενυδρειακι μικρο μονο του και οτι γηνει .
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοιξω αλλο θεμα μιας και για κλοουν προκειτε, μπορει να μπει ενας clarkii στο ενυδρειο που υπαρχουν δυο μικρα occelaris ?
Τα occelaris ειναι καπου στο χρονο+ μεσα στο ενυδρειο , το clarkii το πηρα τωρα , προς το παρον το εχω στο sump μεσα και γιαυτο ρωταω .... να το κανω μπλουμ στο ενυδρειο με τα occelaris η θα πεσουν τιποτα ψιλες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα | savvas27 | Tanganyika | 17 | 22-02-12 18:15 |
Γεννα!!! | ραφαηλ10 | Tanganyika | 5 | 21-11-10 11:15 |
ΓΕΝΝΑ!!! | Geovai | Ζωοτόκα | 8 | 08-08-10 13:51 |
Γεννα | g-pavl | Ζωοτόκα | 19 | 19-11-08 22:41 |
SOS γεννα | RF1TEAM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-09-06 11:01 |