|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ καλυτερα ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...με χαλάει λίγο ο Jager έτσι όπως κάνει αντανάκλαση απ'τις λάμπες. Η αρχική του θέση ήταν στην πίσω δεξιά γωνία αλλά επειδή είναι ψηλός χωνόταν 2-3 πόντους μέσα στο χαλίκι και τον άλλαξα θέση...πειράζει που έμπαινε στο χαλίκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να μην ακουμπάει. Γιατί δεν τον βάζεις χαμηλά πίσω από το ξύλο ή τις πέτρες;
|
|
||||
|
||||
![]()
...το σωστό κατά την άποψή μου είναι να μπει χαμηλά όπως λες μιας και η θερμότητα πάει προς τα πάνω αλλά κάποιος με φοβέρισε λέγοντάς μου πως επειδή θα έχω αρκετά ψαράκια βυθού μπορεί να την πέφτουν εκεί κοντά και να πάθουν εγκαύματα......
![]() Ισχύει?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλ' τον έτσι που να μην μπορεί να παγιδευτεί ανάμεσα στο χαλίκι και το θερμοστάτη. Τώρα αν πάει και κολλήσει ανάμεσα σε αυτόν και το τζάμι τι να πω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακόσμηση | Gladiator | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 24-11-11 23:52 |
Διακόσμηση ενυδρείου | kostas19821 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-01-11 23:39 |
Διακόσμηση | sakura-chan | Χρυσόψαρα | 14 | 28-10-10 00:31 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |