|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μονο μη κανει το συνηθες λαθος της πλεονεξιας που καποιος αγοραζει μεγαλυτερο ενυδρειο για τα ψαρια του και μετα παιρνει και .... μερικα μεγαλα ψαρακια (τωρα που εχει μεγαλο ενυδρειο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι τέτοια λέτε και με βάζετε στα αίματα!!! Και μετά άντε να γλυτώσεις απο τη σύζυγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με αυτό το φίλτρο, μπορώ πάνω από το κουτάκι που έχει μέσα το βιολογικό υλικό να βάλω έξτρα δίχτυ με πρόσθετο βιολογικό υλικό και από πάνω να μπουν κανονικά τα υπόλοιπα σφουγγάρια του φίλτρου ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. αρκει να χωραει.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να υπάρχει τόσος χώρος για να μπουν και τα δύο σφουγγάρια και το κουτάκι με το βιολογικό και έξτρα διχτάκι με βιολογικό
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα δεν χωρανε στο φιλτρο του rekord 600. εγω κρατησα το μπλε σφουγγαρι κι εβαλα διχτακι με substrat pro της eheim το υπολοιπο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μάλλον πρόβλημα με αντλία juwel Bioflow 280 | fantazio77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 13-02-12 23:53 |
Ερώτηση για φίλτρο της juwel | sv2gfx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 22-09-10 08:56 |