|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το καλο είναι οτι μου τα έδωσε για σίγουρα θηλυκά και για το οτι είναι ίδια με αυτά που είχα πάρει και οτι θα μπορέσουν να ζευγαρωσουν κιόλας.. Αν είμαι μπαμπα δεν κολλάνε ? Όσο για αγγελία που λες πολύ θα το ήθελα (και πίστεψε με θα ηταν από τα πρώτα που θα έκανα) δεν μπορώ γιατί μένω Γερμανία και είμαι κάπως μακριά. Υ. Γ. Άντε να δούμε πως ξανα καταφέρνουμε την γυναίκα για τέταρτη αλλαγή. . ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν ειναι μπαμπα...ειναι πολυ ομορφα ψαρια και πολυ επιθετικά (δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις αλλα ψαρια). δινεις το κιμπουμα και παίρνεις ενα αρσενικο μπαμπα και εισαι ετοιμος. Βεβαια ολα αυτα δεν ειναι σιγουρα, αλλα 90%! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα άν κάνω κίνηση να δώσω και να πάρω, θα πάρω ξανά η άλλα δύο θηλυκά κιμπουμα, η θα τα δώσω όλα και θα πάρω Labidochromis Caeruleus όπως μου είπες στην αρχή, για να μήν έχω τέτοια προβλήματα. Άσε που στάμπαρα κάτι Labidochromis caeruleus white μικρά (14.00 ευρό το ένα). Και θα δούμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φαντάστηκα γιαυτό και έβαλα και την τιμή
![]() Αλλά εδώ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ τόσο πάν οι τιμές απο μαγαζιά. Και τα άλλα τόσο τα πήρα πάνω κάτω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως γίνεται γκοτζάμ Γερμανία που εξάγει και κάποιες φορές ψάρια, να είναι τόσο ακριβή! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ίσος να μήν έχω ανακαλύψει ακομα το σωστό μαγαζί. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ψαράκια μου ! | GiWrGoS198 | Φωτογραφίες μελών | 3 | 08-03-12 23:22 |
Τα ψαράκια ψώφησαν | chrizzz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-01-10 23:08 |
Τι ψαράκια να βάλω ???? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 12-03-09 11:20 |
Ψόφια ψαράκια ... | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-07 10:19 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |