|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα. Προσπαθώ να σε βοηθήσω και να σου επισημάνω ότι κάτι μπορεί να είναι επικίνδυνο και εσύ απαντάς
Παράθεση:
Και ναι εγώ φοβάμαι μην παρασυρθεί κάποιος. Και αν φοβάσαι ότι αυτός ο κάποιος είναι "παιδί" σε πληροφορώ ότι το forum επιτρέπει να διαβάζουν και παιδιά (ηλικιακά). Επίσης γιατί δεν απαντάς ότι αφαιρεί το 98% του υπάρχοντος χαλκού αλλά βάζεις link; Πρέπει και εμείς να ανακαλύψουμε όσα έχεις ανακαλύψει εσύ; Δεν μπορείς να μοιραστείς τη γνώση σου; |
|
|||
|
|||
![]()
Από την στιγμή που λέει ότι αφαιρεί τον χαλκό από το νερό και σου έβγαλε και την λεζάντα που το αναφέρει, εσύ που ακριβός κολλάς???? Και ότι είναι καλύτερο από νερό βρύσης είναι αφού αφαιρεί αυτόματα όλα αυτά τα βαριά μέταλλα είναι καλύτερο από απλό νερό βρύσης είναι δύσκολο να το διακρίνεις αυτό??? Και σου βγάζει το Link για να το διαβάσεις και εσύ για να βεβαιωθείς για ότι λέει ώστε να μην παρασύρονται και τα μικρά παιδάκια από το forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα αφηνα τα πειραματα στο νερο και θα επαιρνα μια μικρη οσμωση με κανα 50ρικο και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο....
διυλιζετε τον κωνωπα,και χανετε το δασος απο μπροστα σας.αυτο το λεω φιλικα γιατι διαβαζω,διαβαζω και στην ουσια δεν διαβαζω τιποτε ουσιαστικο. παρτε τον σωστο εξοπλισμο,τα σωστα τεστ και διαβαστε και αφηστε τα πειραματα.... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Super
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το μικρό μου ενυδρείο | GREMIAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-03-11 14:38 |
μικρό ενυδρείο | pantdimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-10 22:45 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
μικρό θαλασσινό | j.p. | Nano Reef | 10 | 11-04-09 22:59 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |