|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι τα χρυσοψαρα ειναι δυο ετων το χρωμα ελαχιστα εχει αλλαξει ισως καπως ποιο ανοικτο καφε απο πριν, κατα ενα περιεργο λογο ειναι κατα πολυ μεγαλυτερα των γονεων τους
Οι γονεις ειναι γυρο στα 10 εως 12 εκατοστα ενω αυτα ξεπερνουν τα 15 - 17 εκατοστα, σημερα ειδα και δυο της περυσινής γεννας γυρο στα δυο εκατοστά οι ιδιοι γονεις πιστευω γιατι δεν εχω προσθεσει κανενα χρυσοψαρο ειναι κατακόκκινα με μαυρα στιγματα στην ουρα, τείνω να πιστεψω πως κατι στην συγκεκριμένη γεννα τα εκανε να μοιάζουν στους πρόγονους τους τα αγρια και οχι στους γονεις τους ισως αυτα που λεει ο Αποστολης ποιο πανω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει να κάνει καθαρά με τα γονίδια τους. Συγκεκριμένα έχω πολλά-πολλά μικρά χρυσοψαράκια περσινής γέννας τα οποία είναι 5-6 εκατοστά και είναι όλα με χρώματα, κόκκινα, λευκά, δίχρωμα, ακόμα και τρίχρωμα. Έχω επίσης και μερικά μαύρα, κατά έναν περίεργο λόγο είναι και σε μένα μεγαλύτερα από τα άλλα της ίδιας χρονιάς. Κάποτε θα αποκτήσουν χρώμα Γιάννη, έτυχε σε μένα πολλές φορές.
Το "μεγαλύτερα από τους γονείς τους" ψάξε το! Έλεγξε αν δεξιά από το στόμα τους έχουν τις γνωστές κεραιούλες των κοι, ίσως πολύ μικρότερες. Αν ναι, πρόκειται μάλλον για υβρίδια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ουτε που περασε απο το μυαλο μου κολλησα στο σκουρο χρωμα θα δω μηπως πιάσω καποιο να το μελετήσω γιατι κεραίες δεν βλέπω αλλα το στόμα θυμιζει κοι
|
||||
|
||||
![]()
Το κεφάλι τους γενικότερα έχεις τα σημεία όπου μπορείς να τα ξεχωρίσεις Γιάννη. Οι μικρές κεραιούλες είναι το πρώτο, αλλά και το σχήμα του κεφαλιού στα υβρίδια είναι πιο ρομβοειδές από τα χρυσόψαρα. Δηλαδή, αποκλείεις εντελώς το ενδεχόμενο να είναι κοι?
|
||||
|
||||
![]()
Έχετε απόλυτο δίκαιο (ειμαι τουβλο)
![]() Οποτε τωρα αλλαζω την ερωτηση χε χε χε χε Ποτε παίρνουν χρώμα τα Κοι ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy + Χρώμα | crazyio | Ζωοτόκα | 6 | 31-12-07 03:03 |
Λάμπες Τ5 με χρώμα | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-05-07 23:02 |
Χρώμα φυτών | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-05-06 11:06 |
Χρώμα των Δίσκων? | cutter | Δίσκοι | 11 | 16-02-06 00:10 |