|
|
||||
|
||||
![]()
χρειάζεσαι και ένα μετασχηματιστή 12βολτ πρέπει να σε καλύπτει , δες και αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2183
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως αυτο εψαχνα. Και εγω απο τα post του Σπυρου εβγαλα ακρη, αλλα σε πολυ πιο απλη μορφη, χωρις τον controller...
Παράθεση:
Ενας πρεπει να βαζει και ενας να βγαζει αερα για να δημιουργειται ρευμα, οχι απλα να ριχνει αερα στο νερο, δεν θα κανεις ετσι τιποτα. Καλη τυχη!
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις ελευθερο χωρο απο πανω, βαλε οσο μεγαλυτερο και πολυστροφο ανεμιστηρα μπορεις.
Η αποδοση απογειωνεται σε αντιθεση με τον θορυβο. Αν μπορεσεις να βαλεις 2 μαλιστα, ακομα καλυτερα αν χτυπανε και οι 2 την επιφανεια (να βαζουν αερα), αν αφηνεις λιγο ανοιχτο το καπακι θα γινεται η εξατμιση.
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα εβαζα 1 στο καθενα. δεν ειναι πολλα τα λιτρα. αμα εχει απο καπου να βγαινει ο αερας δεν χρειαζεται ανεμιστηρακι να βγαζει εξω..
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε αυτο εβλεπα πριν απο λιγο!!!!
πολυ αναλυτικη παρουσιαση... αλλα εγω ελεγα αν υπηρχε ανεμιστηρακι με φορτιστη να το εβαζα απλως στην μπριζα..... ------------------------- Παράθεση:
2 να χτυπανε στο 50αρι και ενα στο 35αρι... και να βγαινει απο διπλα ο αερας... δεν θα πετυχω κατι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 27-03-12 στις 23:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-11 20:15 |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |