|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω delta. Με εχεις βοηθησει παρα πολυ και σε ευχαριστω και παλι. Θα κανω και αυτο το τεστ να δω αν χαραζει το τζαμι. Παντως προς τα εκει τεινω (στο οτι φταιει η αμμος) απλα μιας και το ποτηρι με την αμμο συνεχεια ανεβαινει το ph και το ποτηρι με την πετρα οχι, το ποτηρι σκετο παλι οχι.Το ενυδειο ανεβαινει. Περιεργα πραγματα. Με aquaforte δεν αφρισε τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν τελειως στεγνα τα υλικα στο τεστ?
|
||||
|
||||
![]()
Απολυτα. Εχω ιδιες πετρες και ιδια αμμο που δεν χρησιμοποιησα στο ενυδρειο.
Kαι εχω κανει και το τεστ και σε βρεγμενα. (σε περιπτωση που θελει βρεγμενα). ![]() Και στις 2 περιπτωσεις δεν αφρισε κατι. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
H αμμος που λες η aquatica πρεπει να ειναι στο καταστημα που λεω να παω να παρω αμμο. Εκει εχει 8-10 ευρω το 5κιλο νομιζω. ------------------------- Εχεις φυτο επιφανειας τοτε σε κανενα απο τα 2 βιντεο? Το νερο ειναι black τοτε στα 2 που παρεθεσες? Παιζει ρολο αν ειναι? Κοβει φως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 25-03-12 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tετοια ειχα σε ενα παλιο μου ενυδρειο. Ειναι χοντρη αμμος 1-1.3mm και την ειχα παρει (πριν 5 χρονια) 23 ευρω το 20κιλο ή 25κιλο (δεν θυμαμαι). Ηταν κι αυτη aquatica. Πολυ καλη συμπεριφορα στο ενυδρειο. Η μπεζ πουδρα η aquatica ειναι πολυ πιο ψιλη (0.3mm) ------------------------------------ Εχω ελαχιστο στην ακρη (leucocephala). Δεν επηρεαζει τον φωτισμο εκει που ειναι. Στο 1ο εχω τυρφη, ξερα φυλλα κλπ (μισο μισο βρυση ΑΟ) Οπως βλεπεις στο 2ο που ειναι πιο φωτεινο, δεν εχει χρωμα το νερο, (δεν εχω τυρφη κλπ), νερο 60% βρυση, 40% ΑΟ. Ο φωτισμος στο πρωτο φαινεται ετσι απο το χρωμα του νερου συν οτι εχω πισω μια λαμπα dennerle special plant 3000Κ (πολυ κιτρινη ειναι ![]() Στο 2ο στησιμο εκτος του οτι δεν εχει τυρφη κλπ, εβαλα μια λαμπα juwel colour (πιο φωτεινη) μπροστα, για να τονισει τα μπλε και κοκκινα χρωματα. Πισω εχει παλι τη special plant. Νερο 70% ΑΟ, 30% βρυση. ------------------------- Η μπεζ η πουδρα η aquatica φαινεται λιγο εδω στην αρχη του στησιματος http://i225.photobucket.com/albums/d.../IMAG0135b.jpg Μετα που μαυρισε το νερο φαινοταν ετσι http://i225.photobucket.com/albums/d.../IMAG0004b.jpg (λαμπα gro lux)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-03-12 στις 01:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eχεις δικιο. Και στο βιντεο εδω που δειχνει πως το εστησε η αμμος φαινεται οτι δεν ειναι καφε. Ομως στο τελικο αποτελεσμα καφε φαινεται...
![]() Μου λες τοσα για τις λαμπες και το χρωμα που βγαζουν και το αποτελεσμα τελικος που εχουν αλλα εγω ο καημενος μια λαμπα πιαστη εχω και με οτι βγαζει αυτη θα παιξω... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-11 10:24 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Malawi | 3 | 06-10-09 14:34 |
Προτασεις | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 11-01-08 23:01 |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |