|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μόλις πήρα ένα χρυσόψαρο από ένα ξαδερφάκι μου και το έβαλα μέσα για δοκιμή. Αύριο που θα έρθουν τα ψάρια θα το βγάλω.
Θα βάλω φωτογραφίες από τα ψάρια για να μου πείτε για τα φύλα τους.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις στρωσει? εβαλες μπολι?
![]() καλη συνεχεια.Τα φυλα τους δεν φαινονται οταν θα μπουκοσουν θα ξερεις. Μην δοκιμαζεις με το χρυσοψαρο αν δεν εισαι σιγουρος οτι το εχεις στρωσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκαν και τα 3 Labidochromis μέσα. Προς το παρον όλα καλά , με προβληματίζει κάτι όμως...... Όταν πάω κοντά στο ενυδρείο κρύβονται στις πέτρες , ειναι φυσιολογικό??????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα έκαναν να συνηθίσουν να βγαίνουν μπροστά μου για κανα μήνα! Βέβαια δεν είναι παντού ίδιο! Το πόσο θα βγαίνουν παίζει ρόλο το πόσες κρυψώνες θα βάλεις και το πόσα ψάρια έχεις. Πχ αν είναι πολλά τότε θα βγαίνουν πιο συχνά επειδή δεν θα φοβούνται! Επίσης αν είναι λίγα στον αριθμό και τους προσφέρεις πολλές κρυψώνες τότε θα την βρίσκουν στις πέτρες και θα αφήνουν τους άλλους να κουρεύονται! Βέβαια η λύση δεν είναι να μειώσεις τις κρυψώνες! ¶στα όπως είναι, αύξησε με την ευκαιρία σου τον αριθμό των θηλικών σου και θα συνηθίσουν μόνα τους! Παίζει ρόλο και η ηλικία βέβαια διότι τα μικρά ψάρια είναι πιο κινητικά απο ότι τα ενήλικα! Περιμένουμε εξελίξεις και φυσικά φωτός! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 2 ώρες προσπαθώ να τα βγάλω αλλα μόλις πάω να τα βγάλω κρύβονται βολίδα. Αλλά το προσπαθώωωωω
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα και άλλα 5 ψαράκια γυρω στα 5-6 εκατοστά. Όταν μεγαλώσουν και ξεχωρίσω κάποια τα υπόλοιπα προφανώς θα δοθουν εαν βέβαια υπάρχει πρόβλημα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και σε παίρνει και για παραπάνω απο έναν αρσενικό υπό την προυπόθεση να έχεις επαρκείς κρυψώνες για όλους, αλλά και να έχεις πολλά θηλικά! ΥΓ: Τα ψαράκια που βρήκες labido δεν είναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
80άρι...ακούω γνώμες | spartac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 08-03-12 16:02 |
Ξεκινημα φυτεμένου, ακούω γνώμες. | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 31-03-11 17:10 |
Ακούω προτάσεις. | JONNY | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 08-05-07 22:30 |