|
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον 25 μερες δεν εχεις δει νο2 και η αμμωνια που προσθετεις πεφτει, πιστευω οτι εχει στρωσει το φιλτρο σου. τωρα γιατι δεν βλεπεις νο3?/
μπορει τα στικακια να μην δουλευουν σωστα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα τεστ ειναι ΟΚ, βρες εδω μεσα τι δεν εγινε σωστα
Νιτροποίηση και οι παράγοντες που την επηρεάζουν Μπολιασμα : προετοιμασία και διαδικασία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βασιλη σου εδωσα ετοιμα (στρωμενα) σιποραξ ... Στην ουσια οχι μπολι αλλα κατι παραπανω απο μπολι!! Προμηθευσου υγρο τεστ για ΝΟ3 και μετρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο αγχως θελει το χρονο του το στρωσιμο.
μηπως εχει και ανθρακα το φιλτρο σου? επεισης εχεις βαλει φυτα? νομιζω οτι αν βαλεις πολλα φυτα το προβλημα σου θα λυθει συντομα(προσωπικη μου αποψη αν κανω λαθος ασ με διορθωσετε).. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το φίλτρο μου έχει άνθρακα μπορεί να παίξει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ούτε αμμωνία ούτε NO2 ούτε NO3 καλο η κακο? | OLYMPIC | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 29-05-11 11:43 |
Στρώσιμο | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 08-11-07 17:59 |
Ούτε ίχνος ΝΟ2-ΝΟ3 | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-08-07 07:01 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |