|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες κόστιζαν περίπου 7,5ε το κιλό.
Το φωτιστικό θα αλλαχθεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των φυτών. Για ψαρακια δεν εχω αποφασίσει ακομα,μπορεί να βάλω εναν μονομάχο halfmoon η ενα κοπάδι ψαρακια που ειδα σήμερα σε ένα βιντεο,πανέμορφα,και ψάχνω να βρω πως τα λενε.
|
||||
|
||||
![]()
Για στειλε το βιντεο να τα δουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να είναι καποιο είδος τετρα.
http://www.youtube.com/watch?v=sQPep...e_gdata_player
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να είναι green neon tetra (paracheirodon simulans) αν δεν κάνω λάθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως paracheirodon simulans πρέπει να είναι .Πιστεύω πως τα tetra ταιριάζουν πιο πολύ από τον μονομάχο .
|
|||
|
|||
![]()
πόσο σου κόστισαν δηλαδή οι πέτρες που πήρες γιατί θα πάω κι εγώ να πάρω και θα ήθελα να ξέρω περίπου..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εdit: Εκτος αν εννοεις ποσο του κοστισαν αυτες συνολικα και οχι ποσο εχουν το κιλο οι πετρες οποτε δικο μου λαθος. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την αποψη σας...πρωτη προσπαθεια 100lt | manolikos23 | Malawi | 17 | 28-01-11 23:30 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
Πρωτη Προσπαθεια Tanganyika | ErnieBall | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 30-01-10 08:50 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |