|
|
|||
|
|||
![]()
Τί τροφοδοτικό έχεις χρησιμοποιήσει; Μιπώς δίνει μεγαλύτερη τάση; Εκτός από την τροφοδοσία και την ποιότητα της ταινίας δε μπορώ να σκεφτώ γιατί θα μπορούσε μιά λεντοταινία να βγάλει τόση θερμότητα ωστε να σου μυρίζει καμένο πλαστικό...
ο "παικτης" εδω το βρηκε! Στο τροφοδοτικο οφειλοταν η αυξηση της θερμοκρασιας κ η καπνιλα.. Αρχικα τη δουλεψα με τροφοδοτικο του laptop, γιατι δεν ειχα παραλαβει ακομα το τροφοδοτικο 6Αμπερ που επισης παρειγγηλα απο ebay. Μολις εβαλα αυτο, τζαμι! Ουτε ζεσταινοταν το καπακι, ουτε μυρωδια, καπνοι κλπ κ το led το ακουμπας κ δεν ειναι καν ζεστο ![]() Ελπιζω μονο να μην εχει γινει ζημια απ τη χρηση του πρωτου τροφοδοτικου. Η σιλικονη παντως θα χρειαστει γιατι επειδη οπως την κολλησα σχηματιζει γωνιες (δειτε αρχικη φωτο) στα σημεια που κανει τσακιση εχει κοπει το αδιαβροχο υλικο που καλυπτει την ταινια. Τωρα νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια! Αληθεια για τα φυτα κατα τη διαρκεια της μερας τι χρωμα να επιλεγω (εχω επιπλεον μια ασπρη λαμπα 11W) Ευχαριστω ολους! |
|
|||
|
|||
![]()
Το 'μάντεψα' αφού δε μας είπες απολύτως τίποτα για το τροφοδοτικό σου...και επειδή ούτε κι'εγώ χρησιμοποιώ 'τροφοδοτικο λεντοταινίας'
![]() Μίπως μπορείς να μας πείς τι τάση(βολτ) βγάζει το τροφοδοτικό του laptop, να δούμε σε τι τάση αρχίζει να 'καπνίζει' μια λεντοταινία; Αν έχεις και ένα πολύμετρο, να βρείς την πραγματική τάση, και όχι την αναγραφόμενη θα ήταν ιδανικό! Αφού θα χρειαστεί να τη στεγανοποιήσεις, άν έχεις κολητήρι, ίσως να βολέβει και να την κόψεις σε κομάτια, για να μην 'χάνεις' φώς από τις τσακίσεις, αυτό έχω κάνει κι'εγώ. Υπάρχουν έτοιμα Γ για να ενώνεις κομάτια λεντοταινίας αν δεν κάνω λάθος, αλλά μπορεί να γίνει και με απλά καλωδιάκια(όχι, εγώ δεν είχα Γ). |
|
||||
|
||||
![]()
Mαλλον το τροφοδοτικο του laptop θα παιζει 16-19volt.
|
|||
|
|||
![]()
Θα δω το βραδυ το τροφοδοτικο του λαπτοπ κ θα σας πω την ταση, ειναι ενα turbοΧ που κανει για ολα τα λαπτοπ.. ευτυχως που πριν την αγορα ο φιλος spartac με ειχε συμβουλεψει να παρω το σωστο τροφοδοτικο απ το ebay, γιατι ο κινεζος ελεγε για τη ledoταινια "χρησιμοποιειστε τη με ενα οποιοδηποτε τροφοδοτικο, οπως απ τα συνηθη laptops".. Μιλαμε αν δεν το παρακολουθουσα κ το αφηνα 5-6 ωρες η πυρκαγια ηταν σιγουρη. Αυριο που θα χω χρονο θα περασω κ σιλικονη για να μην ξεκολλησει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια στις τελευταιες φωτο , οι ταινιες ΔΕΝ ειναι αδιαβροχες , υπαρχουν στην αγορα αδιαβροχες που εχουν μια επικαλυψη πανω απο τα LED , απ οτι βλεπω, οι δικες σας δεν εχουν.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης καλη μονωση για τις επαφες ειναι να (σταξεις) κερι στις ενωσεις που ειναι εκτεθειμενες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως επέλεξα σιλικόνη για τις ενώσεις.
Νομίζω οτι ο συνδιασμός σιλικόνης και στεγανών καπακιών είναι το καλύτερο για τις αδιάβροχες ταινίες. http://www.youtube.com/watch?v=Z0CAyhn14mA |
|
||||
|
||||
![]()
Στο video περιγραφει ταινια με αλλο ειδος μονωση, σε ταινια σαν και του φιλου που ειχε το προβλημα, εγω αφαιρεσα την μονωση με ξυραφι, την ξεκολλησα, κολλησα τα καλωδια, και μετα οπως το περιγραφει, με σιλικονη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 20-09-07 07:11 |
Αλγη-ταινια | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-01-07 14:25 |