|
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα διαβασει παλιοτερα το συγκεκριμενο post αρκετες φορες, αλλα μαλλον σταθηκα στις αλγεις...αν δεν σου τυχει, τα περνας τα περισσοτερα ετσι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μεγαλη η "υλη".
![]() Σιγα σιγα θα την ολοκληρωσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sory που θα στο πω αλλα μολις τα παφερακια μεγαλωσουν θα στις ροκανισουν τις γαριδουλες!Τους αρεσει πολυ το ροκανισμα το ειδα στα δικα μου και φυσικα μολις γιναν απο 4-5 ποντους σκοτωθηκαν στο ξυλο με αποτεσμα το ενα χασει την ζωη του και το αλλο να ειναι τυφλο και αυτα σε 95λιτρο με πολλα φυτα και κρυψωνες.Αλλα κατα τα αλλα ειναι υπεροχα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ δεν έχω δει να τις πειράζει καθόλου το δικό μου που το έχω με δυο amano στα 15 λίτρα. Ακόμα και όταν προλαβαίνουν και παίρνουν αυτές το φαΐ δε του τη πέφτει απλά παρακολουθεί να μπορεί να τους το αρπάξει.
4-5 πόντοι τα παφεράκια γίνονται αν τα βάλεις στη σειρά ![]() Πως έγιναν εσένα τόσο μεγάλα τι τάιζες? Πάντως το ότι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ δε σηκώνει συζήτηση |
|
||||
|
||||
![]()
ουπς!2-3 ηθελα να πω!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που λένε για τα παφερ, οτι δεν τους αρέσει η ροη, πιστευω δεν ισχυει... Εγω που έχω ενα αλλο είδος, είναι περίπου 3 εκατοστα, και πανε καθονται μπροστα στο spraybar και "οαιζουν" με την ροή. Βεβαια, τους αρέσει και η ηρεμία, αλλα με το κατάλληλο στήσιμο του ενυδρείου (πετρες, φυτά, ξυλα κτλπ) είναι ευκολο να γίνει μια τετοια περιοχη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλμ στην επιφάνεια | paliosdimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 17-12-10 17:47 |
Oλα τα ψαράκια στην επιφάνεια... | alexandr0s | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 15-02-10 13:47 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |