|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω τους φιλους για τα καλα σας λογια!!!
για θερμανση σκεφτομαι πολλα... αλλα δεν εχω και τη σχετικη εμπειρια και γνωση με τα ρευματα... ψαχνοντας και κανοντας... βασικα θελω να δω τι χρειαζομαι απο watt σε αυτο το καλα μονωμενο ενυδρειο και μετα θα δουμε. καλοριφερ εχει η αδερφη μου στον πανω οροφο. αυτο με την μεση ταση Ηλια μπορεις να το εξηγησεις...?? σκεφτομουν αν δω οτι θελει λιγα watt συγκριτικα με τα λιτρα να πεταγα 1-2 πανελ φωτοβολταικα και να ειχα το ενυδρειο συνδεδεμενο... αλλα οτι λεω ειναι στο μυαλο μου πολυ θεωρητικα... αν υπαρχουν γνωμες ευχαριστως να ακουσω...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 121 | 27-12-11 09:08 |
(Ν.Αμερικη) 300 λιτρα Αγρια και Βιοτοπικα | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 05-08-11 16:21 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
160 Λιτρα Κεντρικη Αμερικη | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 6 | 03-03-11 15:21 |