|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν :
Εχθές που πήγα στο χωριό μου έφερα και τρομερές πέτρες για ενυδρεία τύπου iwagumi .Εγώ όμως δεν πάω σε iwagumi καθώς έχω ψηλά φυτά και δεν μου πάει η καρδιά να τα αποχωριστώ .Τέλος πάντων πριν δύο μέρες έβαλα το ένα ξύλο στην άλλη μεριά (1η photo) αλλά αφού τα έβγαλα όλα (ξύλα και μικρές πέτρες) τοποθέτησα τις πέτρες που βρήκα .Πιστεύω πως τώρα είναι πιο ωραίο καθώς πριν η δεξιά μεριά ήταν πολύ μπουκωμένη και ότι σε αυτό το στήσιμο θα πηγαίνει πιο ωραία ο e. tenellus . Ακόμα έβαλα και μία photo από το αρχικό στήσιμο με την άμμο για διάδρομο κτλ . Ακούω γνώμες για το νέο στήσιμο .
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
Φυτεμένο ριο 125 | MINA | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 26-02-10 20:40 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |