|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ερωτηση.....
με τη ρυθμό μεγαλώνουν τα labido? τώρα είναι 1.5-2cm.... σε 2 μήνες? βασικά.... ανυπομονώ να τα δω... ως ψάρια.... ------- επόμενη ερώτηση... ένας φίλος έχει ένα pacu κοντα 40cm.. μου ζήτησε να το βάλω μεσα στο ενυδρείο μου για 10 μέρες που θα κανει καποιες μετατροπες στα ενυδρειο του και θέλει το ενυδρειο του pacu για ξενοδοχειο μεχρι να τελειωσει. θα έχω θέμα με τις κιχλιδες που έχω τώρα ή αυτες που έρχονται? --------- και μια τελευταία ερώτηση.... τα λαμπιδάκια.. ενω ψάχνω στο ιντερνετ δεν μπορε να βρω πληροφορίες για το απο ποτε και πως μπορω να ξεχωρίσω το αρσενικό απο το θυλικό. διαβασα για μια ασπρη γραμη στη κοιλιά του θυλικού και πιο έντονα μαυρα χρωματα στα κατω πτερύγια του αρσενικού αλλα δεν ειναι λεει κανόνας?? ξέρεις κάποιος? ---------- ακόμα μία :Ρ μπορώ να βάλω μέσα μερικά ramshorn snails.. ή θα γίνουν τροφή? θα τα προτιμουσα μεσα να τρωνε κανα υπόλοιμα.... τι λετε? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |