|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τις vallisneries.. να προσπαθήσω να βάλω τωρα υποστρωμα μόο στα σημεία που έχω φυτέψει? ένα άλλο θέμα που έχω είναι το εξής. Βασικά ίσως ειναι φυσιολογικό αλλα δεν ειχα ποτε κιχλιδες οποτε δε ξέρω... τα λαμπιντακια που εχω μεσα ειναι 2cm ... 7 στο συνολο και ενα ακομα 4-5cm... το θέμα ειναι οτι μολις περναει καποιος σε αποσταση 2 μετρα απο το ενυδρειο.. εφαφανιζονται ολα! ειναι φυσιολογικο? (σημερα κλεινουν βδομάδα μεσα στο ενυδρειο) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο με τον άνθρακα μέσα. Χωρίς αυτόν υπάρχει
![]() Σε λίγο θα τρώνε απο το χέρι σου... |
|
||||
|
||||
![]()
φρέσκα κουλούρια..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κάποιος είπε πως οι πετρες μου δεν ειναι καλο στημένες και οτι εχω λιγες κρυψωνες.. εσεις τι προτεινετε... παραλληλα μου ειπε πως οι πετρες αυτές... ειναι λεει .."σιδηρουχες" ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι καποια στιγμη θα δημιουργησουν θεμα μεσα στο ενυδρειο και καλα θα κανω να τις αλλαξω... ισχυει κατι τετοιο??? Milion τα βλέπεις τα παιδάκια σου?????? Σε ευχαριστώ πολυ φιλέ για τα ψαράκια... να είσαι σίγουρος οτι θα τα προσέχω και θα σε κάνουν περήφανο οταν θα τα στειλω σχολείο :Ρ |
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει
![]() Ίσως να μπορούσες να προσθέσεις λίγες πέτρες δεξιά.Αν κρατήσεις τα λαμπίντο μαζί με ψαράκια που προτιμούν ανοιχτωσιά είσαι καλά. Ρωτάς αλλού ![]() "πες μου τουλαχιστον οτι labido + Protomelas + Nibochromis = OK (για τα λίτρα μου)" Μπορείς να τα βάλεις. Για ποιά όμως είδη ακριβώς λες? |
|
||||
|
||||
![]()
απο το Σάκη θα τα πάρω...
Protomelas taeniolatus Nimbochromis venustus ---- για τα παραπάνω ψαράκια... να βάλω και άλλες πε΄τρες? αν και σκεφτομαι να παω να βρω μεγαλές και να βγαλω μερικες απο τις μικρες για μεγαλυτερους χωρους... ----- για το θεμα με τις πετρες που ελεγε το παλικαρι.. (σιδιρουχες) παιζει κατι τετοιο? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο και καλή συνέχεια..
Όσον αφορά τις βαλισνέριες τις έχω χωρίς υπόστρωμα με άμμο θαλάσσης, η μόνη μου παρατήρηση για γρήγορη ανάπτυξη είναι αρκετός φωτισμός.... Θα σου έστελνα και απο τα Pseudotropheus red top ndumbi, αλλά μίας και είναι η πρώτη γέννα,(μέσα στην βδομάδα περιμένω την 2η) περιμένω να δω λίγο χρώμα απο τα μικρά, μην με βρίζεις μετά... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχεις αμφιβολίες άλλαξε τες με ασβεστολιθικές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |