|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο εμπειρικες συμβουλες.
Και προσαρμοσμένες κατα περισταση...
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ειμαι εμπειρος και ΔΕΝ θελω να αμφισβητησω κανεναν,αλλα εγω το θεωρω παρακινδυνευμένο!
γιατι δηλ να ταλαιπωρήσω τα ψαρια μου; ας κοιταμε καλυτερα λεω εγω το ΓΙΑΤι εμφανιστικαν οι αλγες... φιλικα,εννοειται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολλά επικινδυνότερα πράγματα που βάζουμε στα ενυδρεία μας απο το υδατικό διάλυμα του υπεροξειδίου του υδρογόνου 3% κατά βάρος (οξυζενέ).
Καλα κανεις ομως και εισαι επιφυλακτικος με πραγματα και μεθοδους που δεν γνωριζεις την χρηση τους,ειδικα οταν απο αυτα μπορει να προκυψουν ασχημα απροοπτα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως εχω χρησιμοποιησει οξυζενε σε ενυδρειο με γαριδες και μελανοταινιες,χωρις καμια απωλεια(και με επιτυχια στην καταπολεμηση της αλγης).Το οξυζενε το εριχνα απευθειας πανω στην αλγη με συριγγα.
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ποσο εριχνες?και πψς το ζητας απο το φαρμακειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 240 λιτρα,εριχνα με συριγγα πανω στα σημεια με την αλγη,10ml καθε μερα(για καμια εβδομαδα περιπου).Το ζητας σαν οξυζενε απο τα φαρμακεια.
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε Γιαννη μεσωσες!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπεροξειδιο του υδρογονου (οξυζενε) και αλγη ? | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-01-07 17:05 |