|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναπαρήγαγα τις Μελανοταινιες στην αρχη,οπου και εδωσα ολα τα μικρα τους,αυτη την στιγμη δεν εχω χρονο να ασχοληθω με το μεγαλωμα αλλα ελπιζω σε κανα διμηνο θα ειμαι σε θεση να βαλω μπροστα καμια γεννα. Για τα gudgeon δεν εχω επιχειρήσει ακομα καποια αναπαραγωγη αλλα δεν αποκλειεται να το κανω αν βρω διαθεσιμο χρονο και ενυδρειο.Οσο για το μεγεθος τους φτανουν τους 12-13 ποντους με καταλληλη διατροφη και φροντιδα.Για το αν μεγαλωνουν γρηγορα,ναι,σιγουρα παντως μεγαλωνουν γρηγοροτερα απο τις μελανοταινιες.
|
||||
|
||||
![]()
Kαι μερικες close up...
![]() ![]() Kαι εδω "επιασα" ενα απιθανο χασμουρητο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πω ΠΑΝΕΜΟΡΦΙΕΣ ( κεφαλαια απαγορευονται αλλα με κατι τετοια πρεπει να φωναζει κανεις
![]() Μου βγηκαν τα ματια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σοβαρα παντως αν κανεις αναπαραγωγες και μπορεις να δωσεις ή να πουλησεις ενδιαφερομαι τα μαλλα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη στην πρωτη φωτο,το ψαρι σε τι ηλικια βρισκεται σε σχεση με τα δικα μου;Θυμασαι καθολου;
|
||||
|
||||
![]()
Mπαμπας των δικων σου ειναι Γιαννη.
Ειναι περιπου 2 ετων.
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να μοιασουν τα παιδια στον μπαμπα τους
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το βραδυ καθονταν τοσο ηρεμα που ηταν ευκαρια για μερικα πορτραιτα απο τα βλασταρια μου...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |