|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
φυσικα θα ερθω ειμαι αμεσα ενδιαφερομενος.θα τραβηξω και φωτο στην επομενη βουτια μου να δειτε τι λεω εγω ανεμωνη σε βαθη μεγαλουτσικα 10-12 μετρα...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να δεις τι εχουμε και εμεις!! |
|
||||
|
||||
Μπα δεν εχω εξοπλισμο..! Aν και δεν χρειαζεται καν να αγγιξεις νερο για να τα δεις ολα αυτα!!!!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
την συναντάμε σε βραχώδεις ακτές μέσα αλλά και ....έξω από το νερό, κολλημένη σε εσοχές. Σαν νυκτόβιος οργανισμός, ανοίγει τα πλοκάμια της την νύχτα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας παραμένει κλειστή σε σχήμα κόκκινης φούσκας. Υπάρχει και σε καφέ ή σταχτύ χρώμα, αλλά συνήθως την ημέρα, αυτή η παραλλαγή, περνάει σαν απαρατήρητος γλειώδης οργανισμός, χωρίς να κεντρίζει το ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τίς κόκκινες.
|
||||
|
||||
Να μην παινευτω και εγω για την δικια μου κουκλα??? Ειναι κι εμενα μια κοκκινη Actinia equina, η φωτο ειναι δυστυχως απο το παναθλιο κινητο μου....
|
|
||||
|
||||
επειδη καποια στιγμη θα πιασω 3 με 4 κοκινες Actinia equina , δεν μου λετε ... πως θα την κολησω στο βραχο ???? θα την πιασω και θα την ακουμπισω και θα βεντουζαρει αμεσως ??
Θελω να την βαλω σε βραχο που θελω εγω και οχι οπου θελει αυτη Γιατι αν την αφησω χυμα μεσα στο ενυδρειο δεν λεει , επιπλέει. 3r4ndo πως την κολησες την δικια σου. Τελικα σε σημειο με φως η χωρης ??? γιατι οι αποψεις διίστανται !!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ps. 3 -4 ???? σε πόσα λίτρα ενυδρείο ???? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
3 με 4 ΟΧΙ σε ενα ενυδρειο αλλα σε 3 ενυδρεια θα μοιραστούν , (σε δυο 210 λιτρα και ενα 150 λιτρα)
|
||||
|
||||
μολις την ακουμπησεις καπου θα κολλησει αμεσως αν ειναι σε καλη κατασταση...αλλα φυσικα και δε προκειται να κατσει εκει ουτε μια μερα.
πολυ προσοχη καθως θα τις βγαζεις απο τη θαλασσα....κολλανε πολυ καλα στο σημειο που εχουν επιλεξει και μπορει πολυ ευκολα να τραυματιστουν. να τις αποσπασεις πολυ υπομονετικα...(εξαρταται βεβαια και απο το σημειο προσφυσης)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και εχει και πολλα μεγεθη , και μικρες και λιγο μεγαλυτερες. Ελααααα , εδω οι καλες ανεμωνεεεεες ,, ακουω παραγγελιες ... 100 ευρω η μια
|
|||
|
|||
ρε παιδια οκ και τι τισ ταιζετε??????
ειχα και εγω δυο και τουσ εβαζα γαριδα με αλλα ενα πρωι δεν τισ ξαναειδα εχω και αναν αστακο και ισωσ τισ δοκιμασε αλλα πιωσ ξερει?? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το πιο πιθανό..... Η γαρίδα 1 φορά την εβδομάδα ή και λίγο καλαμάρι ή ψάρι είναι μια χαρά. Προσοχή γιατί μετακινείται. Μία δική μου μετακινήθηκε 1 μέτρο περίπου μέσα σε 1 βράδυ.... Σαν να πήγα εγώ Σάμο - Αθήνα αυθημερόν....χαχαχχαχα
|
||||
|
||||
ερωτηση
ποσο αντεχουν οι ανεμωνες μεσα στα σακουλακια και ποσο εξω αποτο νερο
|
|
||||
|
||||
Εξαρτάται από τό πόσο αντέχεις και εσύ μέσα στο νερό ή μέσα σε 1 κλειστό δωμάτιο 1 χ 1.
Το σκέφτεσαι να κάνεις ;;;
|
||||
|
||||
Μάλλον για να τις μεταφέρει ρωτάει μωρέ Αν ναι, μπορείς να τις μεταφέρεις σε ένα καθαρό πλαστικό τάπερ που εφαρμόζει καλά το καπάκι του, αφήνοντας λίγο αέρα μέσα, μην τις βάλεις σε σακούλα, μπορεί να σκιστεί κλπ... Έτσι, λόγω επιφάνεις, θα μπορέσεις εύκολα να την "ξεκολλ'ησεις" και να την βάλεις στο ενυδρείο σου και δεν θα τραυματιστεί.. Και ένα δοχείο με μεγάλο καπάκι, σαν τα πλαστικά 5όλιτρα που βάζουν μέσα μέλι είναι μια χαρά!! Αν η μεταφορά σου διαρκεί αρκετη ώρα, έχε υπ' όψην σου ότι χρειάζεται και οξυγόνο το ζωντανό.. Ίσως να χρειαστείς μια αεραντλία μπαταρίας, ή να κάνεις πολλές μικρές τρύπες (ώστε να μην πετάγεται έξω το νερό κατά την μετακίνηση) στο καπάκι.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|