|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως επισης και να γνωρισουμε ποιοι ειναι αυτοι που κρυβονται πισω απο τα ψευδονυμα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία.. εγώ μπορώ στις 4/3 μετά τις 12:00 εάν το κανονίσετε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία λοιπόν πάμε να δούμε αν θα μαζευτούμε.
Πρόταση για καφέ εδώ, με οδηγίες πρόσβασης για αυτοκίνητα και συγκοινωνία εδώ και με εικόνες από την προηγούμενη συνάντηση (δεν ήμουν @#$%& ![]() Πρόταση για Κυριακή 4/3 (αυτή που μας έρχεται ντε! ![]() Από πλευράς μου να πω ότι αν τελικά κανονιστεί και βολεύει η διαδρομή μπορώ να βάλω και άλλους στο αμάξι μου. Παρουσιολόγιον 1. exelix 2. dimis1978 3. Butterfly 4. 5. 6. 7. |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως...λεω μήπως ...να το καναμε απογευμα??
|
|
|||
|
|||
![]()
το καλοκαιρι να κανονισουμε να πιουμε καφε στην περιοχη μου, υπαρχει πλωτη καφετερια στο ποταμι (κηφισσος), σας βλεπω ολους μονιμα με τη φωτογραφικη στο χερι, μια ωριτσα δρομος ειναι απο αθηνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρουσιολόγιον
1. exelix 2. dimis1978 3. Butterfly 4. golf4470 5. 6. 7. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρω 4 με 5 ατομα να μοιρασουμε τα εξοδα μπορει αν θελουν να κατεβουμε και εμεις απο Θεσσαλονικη και τα περιξ.
Θα κανω την προταση και θα σας πω. |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως έρθω και εγώ
|
|
||||
|
||||
![]()
θα κατεβω κι εγω. αναλογα την ωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν έχουμε πει για τις 12, αλλά αν πολλοί έχουν πρόβλημα το βλέπουμε.
¶ντε ρε παιδιά, ένας καφές είναι! Γράψτε το όνομά σας στη λίστα να δούμε πού βρισκόμαστε! edit: Εάν θέλετε να το κάνουμε απογευματάκι πείτε το, μπορεί να βολεύονται και περισσότεροι, αλλά άμα δεν το πείτε... Μέχρι στιγμής το έχει ζητήσει ο Τάσος από πάνω και ίσως να θέλουν κι άλλοι να κοιμηθούν καλά μετά το σαββατόβραδό τους! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |