|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε... εφόσον βάζω οτι πέτρες θέλω.. το μόνο που έχω να κανω ειναι μια βολτα στην εξοχη... να βρω οτι μου αρεσει.. να το καθαρισω καλα καλα.. και ειμαστε ετοιμοι
![]() απο φυτα.. δεν ειχα σκοπο να βαλω κατι παραπανω... απλα.. ελεγα μπας και! οσο για το φωτισμό... δεν ξερω αν θα κανω τωρα αυτην την αλλαγη καθως η ταινια παιζει και δεν ειμαι για αλλαες αγορες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς..βγες έξω και ψάξε πέτρες!Και μην το παραφορτώσεις..δεν χρειάζεται!Μόνο τα labido θα έχεις λογικά από mbunes..
A την έχεις ήδη την RGB;τότε οκ.. |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδιά .. μου λέτε να μη βάλω mbamba με labido αλλά σε αυτήν την παρουσίαση μόνο μπράβο λέτε...
τελικά???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως αν υπάρχει σωστός αριθμός απο το κάθε είδος εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχεις υβρίδια απο "mbamba" με "yellow". Η πρόταση μου είναι να βάλεις μόνο Mbuna. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() χαχα.. αστειεύομαι φυσικα... και... θα συμφωνήσω 100% μαζί σου!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολλα τα λιτρααα ...μπραβο θα γινει σουπερ ....!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πήγα βόλτα σήμερα και βρήκα πολύ όμορφες γαλαζιο-γκρι πετρες .
Τρεις σακουλες σουπερ μαρκετ.... οπότε για βράσιμο το ξεχνάμε.. αμα τις βάλω σε λεκάνες με νερό και χλωρίνη... και μετά από 12 ώρες να τις ξεπλύνω με πολύ νερό.. θα είμαι καλυμένος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |