|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρκετα καλη προσπαθεια....θα προτιμουσα λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο,μερικα ακομα ξυλα(γιατι δεν φαινεται να εχει καποιο σημειο να κρυβεται) και λιγες πετρες στην δεξια πλευρα....επισης..μην κανεις αυτο με το χερι...στρεσσαρεται ...
μπορεις να μου πεις τι ταιζεις αν ειναι ευκολο?? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ..καθε αποψη δεκτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δειξε και κανενα βιντεακι την ωρα που ταιζεις. του δινεις κανα ποντικακι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω θα ηθελα μεγαλύτερο ενυδρείο αλλα λογου χωρου δεν με παίρνει το ψαρι οταν το πηρα ηταν λες και ηταν απο ψυχιατρείο με το που άνοιγε το φως κρυβόταν κατω απο την αμμο και σημερα βλεπεις πως ειναι οπότε απο θεμα aquascape δεν θα εβαζα κατι παραπανω,περα απο pisties που δεν μπορώ να βρω το ψαρι ειναι αρκετα εξοικειωμένο,το κολπο με το χερι δεν ηξερα οτι το στρεσάρει απο φαγητο ΜΟΝΟ κατεψηγμενη γαριδα,μαριδα.καλαμαρι και θα κανω και προσπαθεια για στικακια. |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε χικαρι για αροανες δεν υπαρχει ψαρι που να μη το τρωει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πλακα εκανα με το ποντικακι, δεν ειμαι υπερ αυτου του τροπου ταισματος σε πιρανχα. σκεφτομαι να φτιαξω το καλοκαιρι ενυδρειο γυρω στο κυβικο και ειμαι αναμεσα σε αφρικανες και αμαζονιο. απο αμαζονιο ομως σκεφτομαι για πιρανχα η πακου. φανταζεσαι ενα κοπαδι 10-15 red belly σε αυτα τα λιτρα με ριζες και επιπλεοντα φυτα?
------------------------- και ξαφνικα να δουν ενα ποντικακι να κολυμπαει στην επιφανεια? ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος Ζ. : 24-02-12 στις 15:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω βλεπω ενα φοβισμενο ψαρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο πολύ καλό! Το ψάρι είναι λίγο πιεσμένο όμως!
|
|
||||
|
||||
![]()
ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξυλα για βιοτοπικο αμαζονιου | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-01-12 22:30 |
βιοτοπικο αμαζονιου παραδειγμα προς αποφυγη | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 02-05-11 22:02 |
και το αμαζονιου επιτελους σε 800. | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 32 | 24-09-10 14:33 |
Σκεψεις για μετατροπη ενυδρειου σε βιοτοπικο Αμαζονιου | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 04-03-10 01:57 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |