|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι σιγουρα τα ψαρια τα σκεφτομαι δεν θα τα ταλεπωρουσα οποτε μαλλον θα πρεπει να συμβιβαστω με τα λιτρα.οι ροδοστομοι θελουν απο οσα ξερω 100 λιτρα το δικο μου κανονικα ειναι 79 αρα καθαρα καπου στο 70 και οχι στα 63 οπως λεει,λετε να δοκιμασω για 3 ροδοστομους και 5 νεον ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι ροδοστομοι μαλον παραειναι μεγαλοι γι'αυτο το ενυδρειο και μπαινουν κοπαδι τουλαχιστον 6 (αν δεν κανω λαθος στη φυση ειναι 100αδες μαζι τα κοπαδια...και το 6 που λεμε αστειο ειναι αλλα τεσπα). νεον νομιζω μπορεις αλλα σε τοσο μικρα ενυδρεια δεν βλεπεις τις πραγματικες τους συμπεριφορες...γι'αυτο κι εγω πηρα 300αρι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολις ειδα τα dwaRF PUFFER τα οποια ειναι ολα τα λεφτα,αν υπαρχει καποιο παρομοιο ψαρακι που να μοιαζει με θαλασσινο οπως αυτο πειτε μου
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ντραφ μονο σε σπισισ τανκ
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος με juwel 600 record 63l | ep82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 18-05-11 15:01 |
Juwel Record 600 Προτάσεις | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 24-09-10 00:49 |
Juwel record 60 | supermanx | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 10-02-09 09:56 |
Juwel record 80 | chaos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 05-01-09 19:54 |